От 1 декември в рамките на 6 месеца българите ще

...
От 1 декември в рамките на 6 месеца българите ще
Коментари Харесай

Захариева: Безвизовото пътуване до Канада не позволява работа там

От 1 декември в границите на 6 месеца българите ще могат да пътуват и да престояват в Канада без визи. Това удостовери в " Денят стартира " министърът на външните работи Екатерина Захариева. Тя посочи, че безвизовото пътешестване не разрешава работа там, а е уместно за къси бизнес пътувания, туризъм, визити при близки, познати и родственици.

Пътуващите със аероплан би трябвало да се записват еднократно на уеб страницата на канадското външно министерство. Когато се пътува по суша или по море, няма потребност от тази регистрация.
Екатерина Захариева - министър на външните работи: Ако жителите пътуват със аероплан, ще би трябвало да се записват на уеб страницата на канадското министерство на външните работи. Регистрацията важи за 5 години, таксата е 7 канадски $. Това е еднократна регистрация и няма потребност да се прави преди всяко пътешестване. Ще важи в границите на 5 години.
Ако българските жители желаят да работят в Канада, би трябвало да получат позволение по напълно различен ред. Пред канадското министерство на труда и обществената политика има изследване.
Екатерина Захариева - министър на външните работи: Моля българските жители, които са решили да работят, да проучат добре нещата.
Относно рухването на визите със Съединени американски щати Захариева съобщи, че не престават дипломатическите старания в тази посока. Тя изрази вяра, че в границите на три години това ще се случи.
 От през днешния ден отчасти отпадат визите за българи за Канада От през днешния ден отчасти отпадат визите за българи за Канада
От през днешния ден без виза Канада ще могат да посещават българите, които са имали канадска виза през последните 10 години или имат американска виза. Необходимо...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР