От 06.03. до 15.04. Марс, планетата, която отговаря за начина,

...
От 06.03. до 15.04. Марс, планетата, която отговаря за начина,
Коментари Харесай

Марс във Водолей: Ново начало за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци

От 06.03. до 15.04. Марс, планетата, която дава отговор за метода, по който се отстояваме и борим за нещата, ще минава през знака Водолей, най-независимият и непредвидим знак от зодиака.

През този интервал можем да стартираме ексцентрични действия и много настървено ще се борим за фантазиите и задачите си. Ще сме истински, ексцентрични и отзивчиви и ще сме обзети от предпочитание за смяна и развиване. Няма да поносим непознати отзиви и насоки. Ще бягаме от рутината и стабилността и ще се стремим да открием нови хоризонти и нов смисъл в живота си.

Много е евентуално някои от нас интензивно да стартират да се занимават с телевизия, нови технологии, политика, инженерна активност, астрология, астрономия, обществени действия или дела.

Периодът е подобаващ за гонене на цели и фантазии, както и за търсене на помощ или поддръжка от обществени контакти или другари.

Ще търсим цялостната и цялостна картина и общото богатство и няма да сме дребнави и себични.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Марс във Водолей на въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей, както и на хората с Асцендент или персонални планети в тези знаци. Те доста добре ще знаят, по какъв начин да вършат усещане на останалите и по какъв начин да да печелят непознатите благосклонности и поддръжка. Една част от тях ще започват ново начинание, което ще се окаже основно за бъдещото им развиване, други ще стартират или задълбочат връзка, трети ще разширят или обновят домовете си или ще се реалокират в ново по-просторно жилище.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще получат забавни оферти и ще се натъкнат на хора, които доста да могат да им оказват помощ за осъществяването на по нататъшните им проекти и разгръщането на капацитета им.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв ще съумеят да реализират забележителен прогрес в любовта. Възможно е най-сетне да съумеят да решат от дълго време тормозещ ги въпрос или спор касаещ половинката, фамилията или паралелна връзка в живота им.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион ще са извънредно отзивчиви и пробивни, изключително по въпроси, които засягат финансовото им положение. Възможно е огромна част от тях да подписват контракти и покупко-продажби за облага или да си закупят скъпи и скъпи неща.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР