Освободиха срещу парична гаранция от 20 хиляди лева бизнесмена Велико

...
Освободиха срещу парична гаранция от 20 хиляди лева бизнесмена Велико
Коментари Харесай

Велико Желев проговори: Не съм посягал на никого

Освободиха против парична гаранция от 20 хиляди лв. предприемача Велико Желев. Наложена му е възбрана да напуща страната. Строителният предприемач беше упрекнат за изнудване и нанасяне на телесна щета на собствен чиновник. 

Вчера Софийската градска прокуратура повдигна обвиняване на Велико Желев и го остави в ареста за 72 часа. Според прокуратурата със мощ той е принудил собствен чиновник да подпише отговорности в размер на 68 милиона лв.. От през вчерашния ден обаче са осъществени нови дейности по следствието. Разследващ служител на реда при Столична дирекция на вътрешните работи е направил нови дейности по следствието, от които не се открива да е осъществявана насила, в степен, която да обосновава искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение.

Прокуратурата е решила, че няма заплаха Велико Желев да се укрие или да извърши ново закононарушение. Затова в ранния следобяд той беше освободен от ареста на Националното разследване.

“Никога нито аз, нито който и да е от моите чиновници, не е нанасял каквито и да било удари на Благой Андонов - някогашният наш чиновник ", сподели пред NOVA предприемачът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР