Освободиха от затвора 43-годишната Дешка Говедарова, обвинена за съучастие в

...
Освободиха от затвора 43-годишната Дешка Говедарова, обвинена за съучастие в
Коментари Харесай

Освободиха от затвора българката, обвинена за съучастие в убийство на съпруга й на остров Крит

Освободиха от пандиза 43-годишната Дешка Говедарова, упрекната за съучастничество в ликвидиране на брачна половинка й на остров Крит, 62-годишния кардиолог Христодулос Каландзакис.

Дешка Говедарова, която беше наказана от Смесения апелативен съд на остров Крит на 15 години затвор от през вчерашния ден понеделник е на независимост. Обвинената в убийството на брачна половинка си излежа 3/5 от присъдата си и за положително държание излезе от пандиза.

Жената е прекарала в пандиза към 5,5 години. От октомври 2017 година (когато е осъществено престъплението) до март 2018 година (когато е освободена условно) и от февруари 2019 година (когато е приета за виновна) до през вчерашния ден понеделник (15/01).

Българският служител на реда Красимир Карчев, физически причинител на невъзмутимото ликвидиране на кардиолога беше единомислещо приет за отговорен в ликвидиране от първа степен в умерено положение и наказан на пожизнен затвор. 

Години след нещастието, която стана на 7 октомври 2017 година, обществеността в Крит още е настръхнала от убийството на доктор Каландзакис, което се случи точно на рождения му ден, както и последвалите изповеди и шокиращи откровения за закононарушението. 

Д-р Христодулос Каландзакис беше убит с четири патрона, а за убийството бяха арестувани 37-годишният български служител на реда Красимир Карчев и брачната половинка на жертвата, които са били любовници. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР