Освен забавни, пътешествията могат да бъдат и доста стресиращи. Особено

...
Освен забавни, пътешествията могат да бъдат и доста стресиращи. Особено
Коментари Харесай

5 неща, за които не предполагате, че ще ви потрябват на път

Освен занимателни, пътешествията могат да бъдат и много стресиращи. Особено в случай че някоя на пръв взор дребна, само че в това време доста неприятна ежедневна обстановка се изпречи на пътя ви. За да не помрачават сходни дреболии лятната ви почивка, през днешния ден ще ви разкрием няколко на пръв взор странни, само че извънредно потребни неща, които да добавите в куфара си.

Щипки за простиране
Освен че ще ви свършат чудесна работа при нужда от простиране, тези дребосъци могат и безусловно да спасят съня ви. Само се замислете какъв брой постоянно сред завесите в хотелските стаи има процеп и слънчевата светлина доближава до вас прекомерно рано. За да си спечелите още няколко часа сън, задоволително е да прикрепите пердетата едно към друго с две щипки.

Тиксо
Използвайки скоч лента, може да “закрепите положението” в съвсем всяка обстановка - развален куфар, счупена капачка на шампоан и даже скъсана дреха или обувка.

Конец за зъби
Устната хигиена безспорно е значима, само че не това е повода да ви предлагаме този артикул. Ако сте фенове на къмпингуването, конците за зъби ще ви свършат идеална работа като самобитни въжета, на които може да закачате разнообразни платове - с цел да си извършите както шир, по този начин и самобитна завеса за усамотение и сянка. А най-хубавото е, че конците могат сполучливо да играят ролята на нож за сирене, кашкавал и куп други хранителни артикули.

Разклонител
Колко постоянно ви се е случвало да избирате дали да заредите телефона, или преносимия компютър, тъй като в хотелската стая има единствено един свободен контакт? Един дребен разклонител няма да отнеме от размера на багажа ви, а в това време може да способства доста за удобната ви отмора. Съветваме ви да потърсите артикул с добавени USB портове, с цел да може да ползвате умерено всичките си обичани електронни джаджи.

 v iStock

Шевна машина
Но не огромната машина от у дома, а апарат от ново потомство, който има размерите на телбот и не изисква електрическо зареждане. Безкабелните шевни машини работят на акумулатори и се оправят сполучливо с всички непредвидени обстановки. За да бъдете постоянно елегантни, без значение накъде ще ви води пътят!

“Пътуването е единственото нещо, изхарчените пари за което те вършат по-богат.” Следвайте самоуверено тази мъдрост и пътешествайте при всеки комфортен случай - както с цел да релаксирате, по този начин и с цел да откриете себе си!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР