Освен всички проблеми около Левски, двама играчи внасят допълнителни главоболия

...
Освен всички проблеми около Левски, двама играчи внасят допълнителни главоболия
Коментари Харесай

Двете летни попълнения на Левски, които станаха излишни

Освен всички проблеми към Левски, двама играчи внасят спомагателни главоболия за " сините ".

Полузащитникът Нейтън Олдър подписа с тима в края на юни предходната година. Нидерландецът бе притеглен с концепцията да укрепи дублиращия състав на " сините ", само че поради наредбите на БФС, това по този начин и не се случи. Така халфът остана без необикновен късмет за изява.

Олдър попадна няколко пъти в групата на Левски, като записа общо 10 игрови минути от 4 мача, измежду който и при забележителния триумф над ПАОК, когато се появи в последната минута на дуела.
 Нейтън Олдър има нулев късмет още веднъж да играе за Левски
Нейтън Олдър има нулев късмет още веднъж да играе за Левски

" Сините " ще се опитат да го продадат

От Левски потърсиха разновидности за Олдър през зимата, които включваха продажба или преотстъпване. В последна сметка, 20-годишният състезател бе предан под наем на Спартак (Варна), с концепцията да натрупа повече игрово време.

За 6 кръга обаче, полузащитникът не е влезнал нито един път за " соколите " и стои закован на аварийна пейка. Наемът му в Спартак е до края на полусезона, като от Левски ще би трябвало да търсят други разновидности за него, защото договорът му е до юни 2025 година.
 Анте Блажевич не се предава - към момента държи в шах Левски
Анте Блажевич не се предава - към момента държи в шах Левски

Иска си всички пари

В същото време, няма никакво развиване с Анте Блажевич, който също укрепи Левски през предишното лято, само че поради решение на Станимир Стоилов бе изваден от групата и тренира настрана.

Хърватинът игра в едвам един мач - на старта против ФК ЦСКА 1948, след който Мъри взе крайното решение. Защитникът настойчиво отхвърля да си тръгне, без да получи всички заплати до края на контракта си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР