Освен важните и сериозни новини, всеки ден по света и

...
Освен важните и сериозни новини, всеки ден по света и
Коментари Харесай

Седмицата в абсурди

Освен значимите и съществени вести, всеки ден по света и у нас се случват впечатляващи парадокси, когато би трябвало да бъдем в действителност доста съществени. Actualno.com събра неуместните вести от миналата седмица, тъй като иронията и сарказмът са част от живота ни и около тях се прокрадват доста значими събития, заслужаващи внимание. Абсурдите са значими, тъй като откакто им се удивим и посмеем от сърце, разбираме каква смяна ни е нужна, с цел да живеем по-добре.
Започнахме тази седмица с почивен ден - само че предходната имаше два, поради което не ви занимавахме с парадокси. И въпреки всичко няма по какъв начин да пропуснем достойният за зона " Шампионска лига " парадокс на предните седем дни. Ето го и него:
ДОКУМЕНТИ ПОКАЗАХА КРЕЩЯЩА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ТУРИЗМА
Кашата е подписана от министъра на туризма Николина Ангелкова.
Коментар на Actualno.com : Тук думите са безсилни - би трябвало да се чете и да се немее! После - да се филмира!

Иначе, в последователен порядък седмицата в парадокси наподобява по този начин:

БОРИСОВ ЗА ПАПАТА И ЗАСТРОЯВАНЕ - НАГОВОРИ ЛИ КУП ФАЛШИВИ ПРИКАЗКИ? (ВИДЕО)
Борисов не пропусна да каже по какъв начин папата целунал " иконата " на патриарх Неофит и добави: " От нощес до момента всеки ден кисело млеко си спомня, най-вече това му харесва, в менюто му е единствено това ". Всъщност, в менюто на папата за обяд през днешния ден, 6 май, имаше ризото с морски блага, свинско печено с пюре и сос от трюфел, салата от розови домати, печени чушки, сирене и свеж босилек, както и крем чорба от зеленчуци. Това сподели персонално началник Манчев, който отговаряше за обяда, пред Нова телевизия. А след казаното, министър председателят изиска да си ценим постигнатото.
Коментар на Actualno.com : Каквото самичък си направиш, различен не може да ти го направи - единствено вижте видеото!
В КРАЙНА СМЕТКА - ПУЧДЕМОН МОЖЕ ДА ОПИТА ДА СТАНЕ ЕВРОДЕПУТАТ
Решението пристигна единствено един ден откакто Испанският висш съд отсъди, че няма причина да им се забрани присъединяване в изборите и подреди на испанската ЦИК да постанови решение.
Коментар на Actualno.com : Ще е доста занимателно!

ПЛОВДИВСКИЯТ МИТРОПОЛИТ ПАК БЛЕСНА - ЗАКЛЕЙМИ ПАПАТА
Според него било " квалифицирано " папата да пристигна в България и " да бъде разгласен за свети отец, живеещ в мизерия и беднотия ". Това митрополитът провидя като знак да бъдем уверени да се откажем от православието, само че нямало да стане, тъй като не сме го създали даже при пет века турско иго.
Коментар на Actualno.com : Само ще пуснем и думите на митрополит Наум - с цел да не си мислят хората, че в църквата ни са останали само такива като митрополит Николай!

ЕРДОГАН УСПЯ - ПАК ЩЕ ИМА ИЗБОРИ В ИСТАНБУЛ
Решението да се касират локалните избори пристигна откакто ръководещата партия разкри нови доказателства за нередности по време на вота.
Коментар на Actualno.com : Ердоган е първият султан, който не можа да си уреди изборите от първи път и ще би трябвало да повторя!

ЧУДЕСА В " ЛОЗЕНЕЦ " - УЛИЦА С БАРИЕРА, КЪЩА С АСАНСЬОР НА ПОКРИВА (СНИМКИ)
На покрива на кооперация на ул. " Минзухар " има парцел, на който може да завиди и ръководителят на КПКОНПИ Пламен Георгиев в едно със заместника му Антон Славчев. Всъщност приказваме безусловно за къща на покрива – едноетажна, освен това с асансьор, водещ от терасата на сякаш последния етаж на кооперацията непосредствено в къщичката. Тя е и озеленена, има и слънчеви панели, климатици.
Коментар на Actualno.com : Поне е правено с усет!

БОРИСОВ: ПАПАТА МИ КАЗА ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА ПРАВИМ МОСТОВЕ И МАГИСТРАЛИ
" Останах доста удовлетворен, тъй като сте един здрав народ. Благодаря ви, че се стремите да поддържате положителни връзки със прилежащите страни, да изграждате мир, мостове ". Това е споделил папа Франциск на министър-председателя Бойко Борисов, който го изпрати на летище София, оповестиха от държавната пресслужба.
Коментар на Actualno.com : Какви ли тъкмо са тези мостове?! Май са духовни, господин Борисов. И във " Винету " има по тематиката!

УСВОИЛИ съдебномедицинска експертиза ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛКО ЕВРОПАРИ ЗА БОРБА С МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ
Уникално или не, само че въпреки тематиката за чистотата на въздуха да е непрекъснато централна в България, за течащия сега програмен интервал (2014 - 2020 година) България е усвоила единствено 1,7 млн. лв. за битка с мръсния въздух от полагащи ни се над 115 млн. лв..
Коментар на Actualno.com : Но пък дишаме с цялостни гърди!

МЪЛЧАНИЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА И КПКОНПИ ЗА " АПАРТАМЕНТГЕЙТ "
Изминаха над 40 дни от началото на абсурда " Апартаментгейт ", само че към момента Антикорупционната комисия (КПКОНПИ) и прокуратурата не са оповестили никакви резултати от инспекциите за случилото се.
Коментар на Actualno.com : Неудобна тематика си е, мъчно се приказва...

БОРИМ съдебна експертиза С ГРАДУШКИТЕ С РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА РАКЕТИ, ПРАВЕНО ЗАРАДИ СТАТИСТИКА ОТПРЕДИ 50 ГОДИНИ
До момента през тази година са изстреляни 543 противоградни ракети, като са разрушени 68 облачни кафези. Държавата разполага с 13 000 ракети.
Коментар на Actualno.com : И с ръководещи с мислене отпреди най-малко толкоз години се борим...

ЕРДОГАН ВИДЯ В ПРЕГЛАСУВАНЕТО НА ВОТА В ИСТАНБУЛ ВАЖНА СТЪПКА ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА НА ТУРЦИЯ
" Няма такова нещо, че ПСР не приема резултата, който произтича от изборната урна ", сподели Ердоган.
Коментар на Actualno.com : Балетна стъпка!

СЪДЪТ НЕ СЧИТА, ЧЕ ТРЯБВА ДА съдебна експертиза ПРАВИ ПРОВЕРКА ИЗВЪН ГРАО ДАЛИ ПЕЕВСКИ МОЖЕ ДА Е ЕВРОДЕПУТАТ
По сигнал на Гражданско съдружие „ Боец “ съдът прегледа проблема – действително живял ли е Пеевски в Европейски Съюз през последната половин година. Това е наложително изискване за всеки претендент за европейски народен представител.
Коментар на Actualno.com : Така де, няма да се преработват!

ОСНОВНИЯТ СВИДЕТЕЛ НА ПРОКУРАТУРАТА ОПИСА СХЕМАТА " КТБ ", НА ДОГАН И ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ИМ ВРЪЩАТ ПАРИ ОТ КТБ
Ахмед Доган ще получи 76 695 лв. от банкрутиралата Корпоративна комерсиална банка (КТБ). Освен това, Цветан Василев, който към момента е в Сърбия, би трябвало да получи към 21 000 лв..
Коментар на Actualno.com : Ами ощетени са хората, счупиха им касичките-прасенца - кой споделя, че нямало правда в България?!

ПОРОЖАНОВ " ЗАБРАВИЛ " ДА ДЕКЛАРИРА ИМОТНИ СДЕЛКИ С ГОЛЯМА ПЕЧАЛБА НА ЖЕНА СИ
Съпругата на Порожанов – Веска, е купила два жилището за общо 240 000 лв. и ги е продала с облага.
Коментар на Actualno.com : Упс!
УВОЛНИХА ВИКТОРИЯ БЕХАР ОТ Народоосвободителна въстаническа армия ТВ ЗАРАДИ ВЪПРОСИ ЗА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ
Мениджърът „ Стратегическо развиване “ на новините в Нова телевизия Виктория Бехар е била освободена от поста си малко повече от два месеца, откакто бе назначена на него. Според неофициална информация повода е, че на планьорка попитала новия началник на новините Миляна Велева какви са връзките ѝ с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.
Коментар на Actualno.com : Чудна работа - Пеевски дали обича да пее? Защото очевидно не обича да го пеят...

КПКОНПИ Е ПРОМЕНИЛА ДЕКЛАРАЦИЯТА НА РУМЕН ПОРОЖАНОВ
Декларацията на земеделския министър Румен Порожанов, качена на уеб страницата на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ), няма нищо общо с документа, който той е подал. Това написа в. " Сега ", който е изискал и получил от земеделското министерство копие на подадената декларация.
Коментар на Actualno.com : Ако това е правилно, приказваме за голям скандал, който заради естеството на обществото ни няма да се осъществя - тъй като има задоволително учредения на Порожанов да се гледа с огромно съмнение. А КПКОНПИ наля масло в огъня със известие, че имало противоречие - като има обаче, за какво изобщо разгласяват каквото и да е?

ХРИСТО БИСЕРОВ СЪДИ ПРОКУРАТУРАТА, ИСКА 70 000 ЛЕВА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ
Бившият зам.-председател на Народното събрание, и управителен кадър на Съюз на демократичните сили и Движение за права и свободи cъди пpoĸypaтypaтa зa нeзaĸoннo oбвинeниe.
Коментар на Actualno.com : Скоро и Цветан Василев - а най-смешното е, че като нищо ще ги осъдят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР