Освен тържество с много музика и бляскави рокли, събитието е

...
Освен тържество с много музика и бляскави рокли, събитието е
Коментари Харесай

Виенски бал се провежда в София

Освен празненство с доста музика и блестящи рокли, събитието е и опция за съдействие сред специалисти от българската и австрийската столица.

София

Началото на ВИенсия бал беше обещано в наличието на повече от 350 посетители. Тазгодишното, 19-о издание на бала, минава под отбелязването от 140 години от установяването на дипломатически връзки сред България и Австрия.
Йорданка Фандъкова - кмет на София: Искам да благодаря на кмета на Виена, който за поредна година изпрати специалисти за провелата се тази седмица конференция " Диалог за бъдещето ". Сферите, в които си сътрудничим, са превоз, просвета, обучение. Няма нищо по-добро за нашия град да има положителни взаимоотношения с най-хубавия град за живеене и да черпим опит от тях.
Музиканти от Музикалния спектакъл в София и от Държавната опера в Стара Загора ще поздравят гостите довечера, която ще стартира с танц на дебютантите.

И тази година балът минава под благотворителна идея - гази година тя е за подкрепяне на център за деца-аутисти и Център за детска ортопедия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР