Освен с ролята си на легенда в киното, Робърт де

...
Освен с ролята си на легенда в киното, Робърт де
Коментари Харесай

Робърт Де Ниро и НАЙ-ВАЖНАТА роля в живота му: Да бъде БАЩА

Освен с ролята си на легенда в киното, Робърт де Ниро се гордее още повече с тази на баща. Звездата е любящ татко на шестте си деца: Дрена, Рафаел, Арън, Джулиан, Елиът и Хелън, и всички от тях носят гордо неговата фамилия.

Днес взехме решение да разкажем за опита на звездата от „ Шофьор на такси “ в родителството, както и за дамите, които го направиха татко.

Робърт Де Ниро заобикаля да приказва обществено за персоналния си живот. За да резервира този аспект от живота си единствено за себе си, Де Ниро заобикаля обществено да приказва за връзките си с дамите и децата, които има от тях. Малкото детайлности за фамилния му живот, които знаем, идват от изказвания, които е правил през годините. На фона на многочислените обществени кавги и шумни разводи в Холивуд, Робърт прави усещане с това, че постоянно е успявал да държи фамилните кавги и събития в границите на дома си.
Първият брак
През 1976 година Де Ниро се дами за Даян Абът.



Запознават се на снимачната площадка на „ Шофьор на такси “, един от емблематичните му филми, в който тя също взе участие. По това време Абът към този момент има щерка на име Дрена, която Де Ниро осиновява и ѝ дава своето фамилно име. Малко откакто се ожениха, те се снабдяват с второ дете, Рафаел де Ниро.
Дрена Де Ниро
Родена на 3 септември 1971 година, Дрена е най-голямото дете на Робърт.



През годините тя е била модел, фешън съветник и даже диджей. И тъкмо като известния си татко, тя се е появявала в доста филми, измежду които „ Големи очаквания “ и „ Роди се звезда “. Това не е всичко, защото тя е и представител на стратегия за обезпечаване на грижи за деца сираци. Дрена е и горда майка на едно от внучетата на Робърт - Леандро де Ниро Родригес.

Като щерка на един от най-легендарните холивудски артисти, Дрена един път разкри, че в действителност не гледа на татко си като на известна звезда: „ Никога не съм гледала на него по този метод, само че го виждам в реакцията на всички останали “.
Рафаел Де Ниро
Първият наследник на Робърт, който е роден на 9 ноември 1976 година, е много сполучлив като брокер на недвижими парцели в Ню Йорк.



Рафаел е работил с разнообразни известни персони, в това число Джон Бон Джоуви. Освен това той се е появявал в доста филми с татко си, да вземем за пример в „ Пробуждане “ и „ Разяреният бик “. Рафаел и неговата някогашна брачна половинка са родители на три деца, а преди 2 години той се ожени наново.
Първият бракоразвод
Бракът на Даян Абът и Де Ниро завършва, когато артистът стартира връзка с модела Туки Смит през 1988 година

Втората жена
Освен като модел, Туки Смит е едва позната на публиката и в роля в сериала „ Маями Вайс “.



По-късно двойката посреща своите синове близнаци Джулиан и Арън през 1995 година посредством сурогатна майка.
Джулиан Хенри и Арън Кендрик Де Ниро
Джулиан и Арън са родени на 20 октомври 1995 година За разлика от по-големите си братя и сестри, те избират да стоят надалеч от светлината на прожекторите, макар че имат някои редки обществени изяви. Тази година Джулиан се появи в ролята на младия Барак Обама в сериозна „ Първата дама “.

Де Ниро и Туки Смит в никакъв случай не са говорили обществено за връзката си и постоянно са държали на уединението. Въпреки че по този начин и не подписват брак, те живеят дружно няколко години, преди да се разделят година след раждането на близнаците им.

 
Вторият брак
Вторият и финален брак на Де Ниро е с Грейс Хайтауър, за която той се дами през 1997 година



Връзката на двойката е нестабилна и минава през доста компликации. След раждането на първия им наследник, Елиът, през 1998 година, Робърт и Грейс се развеждат, само че съумяват да останат дружно повече от 20 години, като възобновяват обетите си през 2004 година
Елиът Де Ниро
Роден на 18 март 1998 година, Елиът е петото дете на Робърт. Подобно на близнаците, Елиът живее отвън светлината на прожекторите. Въпреки че не се знае доста за най-малкия наследник на Робърт, той един път разкри, че Елиът страда от аутизъм.

По време на филмовия фестивал в Трайбека през 2016 година Де Ниро сподели: „ Грейс и аз имаме дете с аутизъм и имаме вяра, че е от решаващо значение всички проблеми, свързани с аргументите за аутизма, да бъдат намерено обсъждани и проучвани. “

Хайтауър и Де Ниро са решени да обезпечат на сина си място, където той да бъде оценен и да е свободен да бъде себе си, и тенисът се оказва вярното място. „ Това му оказва помощ да бъде по-уверен обществено, виждайки, че в действителност е добър в това “, изясни Де Ниро, до момента в който приказва за тенис триумфите на сина си. „ Той ще се почувства по-добре, тъй че всички печелим от това. “
Хелън Грейс Де Ниро
Най-малкото дете на Робърт е Хелън, която се роди посредством сурогатство на 23 декември 2011 година Както множеството от по-малките му деца, Хелън е стояла надалеч от публичното внимание през по-голямата част от детството си.

Хайтауър и Де Ниро се развеждат през 2018 година, само че заради продължаващи правни проблеми разводът им към момента не е завършил.

„ Грейс и аз имаме две прелестни деца дружно “, сподели Робърт пред People след раздялата им през ноември 2018 година „ Уважавам Грейс като прелестна майка и апелирам за почитание към персоналното ни пространство, до момента в който продължаваме да работим върху ролята си на сътрудници в родителството. “

 
Предизвикателството да бъдеш татко
И трите дами, които са дарили Робърт с деца, са чернокожи. Отглеждането на 6 деца от друга раса от време на време може да бъде същинско предизвикателство. Робърт е признавал, че от време на време е било " ужасно " да отглежда децата си от смесена раса в общество, където към момента съществуват предубеждения към цвета на кожата.



Той обаче е намерил метод да се оправя с това, като в същото време постоянно се е опитвал да даде нужното внимание на всяко от тях. Робърт съумява прекарва време с децата си, макар натоварения си график. В Ню Йорк артистът направи една от редките обществени изяви с част от децата си - Джулиан, Елиът и Хелън, през октомври 2021 година

Относно желанието на по-големите си деца за кариера в шоубизнеса, Де Ниро споделя: „ На децата си споделям: „ Ако желаете да станете артисти или желаете да постигнете това или това, това е добре, стига да сте щастливи. Това е най-хубавото, което мога да им кажа – напънете се малко повече и се устремете към това, което в действителност мислите, че желаете да вършиме. Не се опасявайте. “

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР