Освен по размер, мъжкото достойнство може да се категоризира и

...
Освен по размер, мъжкото достойнство може да се категоризира и
Коментари Харесай

Типовете пениси и как те подлудяват жените

Освен по мярка, мъжкото достолепие може да се категоризира и по форма. Това става мотив за терзание при мъжете и желания и мечти при дамите. Редно е обаче да разграничим главните класифицирани форми. Intiomno.info оказа помощ за това.

За разлика от дамите, които би трябвало да бъдат безчовечен гъвкави или да се задоволят с това, че виждат интимните си елементи единствено благодарение на огледало, мъжете могат елементарно да видят своя пенис и да го учат, когато пожелаят. За страдание това кара множеството мъже да придобият неустановеност и комплекси, мислейки си, че са прекомерно огромни, прекомерно дребни или прекомерно тънки. Този проблем може да е обвързван с обстоятелството, че доста от вас нямат визия какъв вид пенис имате и по какъв начин въздейства на половия ви живот.

Е, има доста повече неща, които би трябвало да знаете за пениса, в сравнение с какъв брой е дълъг или пълен. И почтено казано, освен мъжете би трябвало да се пробват да си отговорят на този въпрос, само че и дамите. И по този начин, време е да разберете типа на пениса, към който сте привързани.

Има ли значение размерът?
Размерът на „ съвършения “ пенис е обсъждан толкоз доста пъти, че към този момент се нервирам от хора, които считат, че дамите се нуждаят от големи мъжки „ достолепия “, с цел да бъдат удовлетворени. Това, от което се нуждаят, е същински благородник, който им обръща внимание и знае по какъв начин да употребява мъжеството си.

Въпреки, че множеството от тях просто считат, че пениса им е прекомерно дребен, има мъже, които в действителност имат удивително дребни пениси. Ако сте един от редките мъже, които имат дребен пенис, апелирам, имайте поради този аспект. Няма нищо по-неприятно от човек, който не е наясно със своите проблеми.

Познаването на казуса ви ще помогне да го отстраните. Можете да започнете да работите върху придвижванията на езика си, техниката с пръсти, и се наслаждавате повече на кучешки жанр и мисионерска позиция.

В същото време, в случай че пенисът ви е голям, в никакъв случай няма да имате прекалено много смазка за вас. О, и в случай че си … „ пълен “ анален секс може да е отвън менюто!.

Обрязан или НЕ?

Ако сте обрязани, евентуално се чудите какъв е сексът за мъже, които към момента не са. В същото време необрязаните мъже се чудят дали другите са по-добри в секса. Не знам какво да ви кажа за това, с изключение на обстоятелството, че съм чувал, че качулката на пениса е по-добра, тъй като поддържа главата на члена сензитивна. В същото време съм чувал, че е по-хигиенично да се обрежете. Не ме разбирайте неправилно, само че все пак, в случай че желаете да се поддържате чисти, можете да го извършите, без да се отървете от кожата на пениса си.

По отношение на това, което мислят дамите, познавам някои, които обичат обрязаните пениси, и други, които споделят, че спомагателната кожа основава по-голямо търкане, което ги кара да се усещат по-добре.
Прав като молив
Сега, като се изключи че имат разнообразни размери, мъжкия сексуален орган има и разнообразни форми, само че в случай че в миналото сте били в социална баня, фитнес зала или гол на плаж, към този момент би трябвало да знаете това. В същото време дамите, които са имали повече от един полов сътрудник, са наясно, че и пенисът има разнообразни форми.

Най-често срещаната форма на пениса наподобява е „ моливът “. Това съпоставяне се отнася за пениси, които имат еднообразно тяло с идентична дебелина на всички места. Най-добрата вест за тези от вас, които имат пенис вид „ молив “ е, че като се изключи че е подобаващ за всеки вид секс, той е превъзходен за анална игра, защото тесният връх улеснява проникването!
Извит пенис
Ако пенисът ви е закривен, не се тревожете. Освен в случай че не приказваме за тежък случай, няма от какво да се притеснявате. Опитайте се да вършиме секс в състояние, при което членът ви се извива, с цел да може да разтрие G-точката на вашата дама.
Изглежда като гъба…
Ако погледнете надолу, и виждате, че върхът на пениса е по-голям от останалата част, и си мислите, че наподобява като гъба…

Вероятно, в случай че решите да вършиме анален секс с партньорката си това ще е много мъчително, не е причина да се отчайвате. Изглежда изцяло обикновено и дамите го харесват. В допълнение, може да желаете да знаете, че с помощта на размера на жлезите съществуването на този вид пенис прави устната празнина даже по-добра..
Като морков...
Пенисът ви може да наподобява като морков. Е, тази фигура с дребна глава и огромна форма наподобява е обичана на множеството дами, защото предлага последователно задоволство, като меко запълва топлата вагина, когато навлиза в нея.

И познайте какво? Също по този начин е много мечтано, когато става въпрос за анален секс. Така че, в случай че погледнете надолу и видите морков, може спечелите.
Моментът, когато тя реализира контакт с очите, до момента в който яде банан …
Ако пенисите ви карат да мислите за банан, вие също имате шанс. Фактът, че е по-дебел в средата, го прави превъзходен за дамите. Той освен предлага огромно наслаждение, без значение от позицията, която харесвате, само че и тази форма ускорява удоволствието от оралния секс!
О, пенис, толкоз си венест!
Повечето пениси са с много изпъкнали вени. Някои мъже не го харесват, само че множеството дами обичат да виждат тези вени. В противоположен случай за какво би имало вибратори с подправени вени?

И за какво мислите, че дамите го харесват? Да, тъй като вените доставят в допълнение наслаждение. Изглежда, че те карат пениса да вибрира, когато влиза във влагалището, усилвайки чувствата. Интересно, нали?
И по този начин, какъв е вашият вид пенис?
Сега всичко, което би трябвало да извършите, е да погледнете пениса си и да го поставите в вярната категория. След това измислете по какъв начин да подобрите половото си показване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР