Освен кралица на Испания, Летисия е и кралица на стила.

...
Освен кралица на Испания, Летисия е и кралица на стила.
Коментари Харесай

Кралица Летисия отново изненадва

Освен кралица на Испания, Летисия е и кралица на стила. Поне по този начин настояват испанските всемирски медии и ние няма по какъв начин да не се съгласим с нея. Последната й блестяща демонстрация беше по време на визитата на испанското кралско семейство в Копенхаген, където гостуваха на принц Фредерик и принцеса Мери.

А не щеш ли през последната седмица 51-годишната Летисия показва за следващ път, че постоянно може да ни изненада прелестно с стилните си решения. Тя участва на 16-ия интернационален семинар по език и публицистика - увещание за предходната й кариера като телевизионна водеща.

Тази година събитието, което се организираше в испанския град Логроно, беше отдадено на климатичните промени и по какъв начин те намират отражение в медиите.

Кралица Летисия се появи, облечена в черен кожен тренч, необятни панталони на дребно каре и мокасини с солидна подметка - модел, който е изключително настоящ за сезон есен-зима тази година, напомнят Hello.
 Снимка 641273
Източник: GettyImages

Равните обувки още веднъж ни припомниха, че кралицата страда от неврома на Мортън - ортопедично положение, при което е инфектиран нервът сред трети и четвърти пръст на крайници. Най-честата причина за него е носенето на тесни и с висок ток обувки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР