Осуалд ​​умира, оставяйки огромна празнота в сърцето на съпругата си.

...
Осуалд ​​умира, оставяйки огромна празнота в сърцето на съпругата си.
Коментари Харесай

Трогателна история, доказваща, че вечната любов наистина съществува

Осуалд ​​умира, оставяйки голяма празнина в сърцето на брачната половинка си. Но тя намира метод да усети наличието му.

В Лондон има една жена, която всеки ден идва в метрото и сяда на скамейка, с цел да чуе известие за пасажерите, записано през 1950 година Фрзата „ Mind the gap “, позната на всички и напомняща да бъдат внимателни при слизане, е записана от Осуалд ​​Лоурънс, брачен партньор на Маргарет Макколъм.

През 2003 година Осуалд ​​умира, оставяйки голяма празнина в сърцето на дамата. Но тя намира метод да усети наличието му. Всеки ден тя може да чуе гласа му, даже да е единствено една фраза, само че тук, на платформата на метрото, тя е до обичания си.

Въпреки това, в нашата стремителна епоха на напредък, един ден записът е сменен от гласа на празен и безчувствен робот. Маргарет помолила Министерството на превоза в Лондон да й даде касета с гласа на брачна половинка й, с цел да може да си го слуша вкъщи.

След като научили за трогателната история, компанията решила да възвърне гласовото известие на единствената спирка, която се намира покрай къщата на Маргарет. Сега всички пасажери на станция Embankment на Северната линия могат да чуят гласа на Осуалд ​​Лорънс.

С този прелестен жест управляващите на града припомнят, че безконечната обич съществува.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР