Остров Корфу в Гърция предлага едни от най-скъпите вили под

...
Остров Корфу в Гърция предлага едни от най-скъпите вили под
Коментари Харесай

Богаташи налазиха Гърция! Къде се най-високите наеми

Остров Корфу в Гърция предлага едни от най-скъпите вили чартърен в южната ни съседка. Богати хора от целия свят ги наемат за лятна отмора на шокиращи цени, които тази година изпревариха даже тези на остров Миконос, съобщи БНР.

Години наред остров Миконос оферираше най-скъпите и първокласни вили за отмора в Гърция. Този сезон богати гърци и чужденци ще почиват на остров Корфу на цени, по-високи от тези на Миконос. Тези вили  са издигнати с прелестна панорама към морето и дизайнерски мебели, акцентират рекламите на туристическите организации.
-->
Например измежду най-евтините вили чартърен, само че за богати хора, е сграда до брега на морето за най-много осем души и наемът е 17 хиляди евро за седмица. Може да почивате в къща, издигната през ХVІІІ век за 24 хиляди евро за седмица. Седем спални, осем бани, безконечен аспект към Йонийско море предлага друга вила против 60 хиляди евро на седмица.

Интересен е не толкоз размерът на наема, разясняват от туристическите организации, а че скъпите вили на Корфу са наети до края на годината. Тези вили са благосъстоятелност на частни лица - гърци, които заплащат високи налози върху приходите, прецизират от общината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР