Остро реагира вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова на

...
Остро реагира вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова на
Коментари Харесай

Нинова скочи срещу Йотова: Не може вицепрезидентът да поставя срок за годност на правителството

Остро реагира вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова на думите на вицепрезидента Илияна Йотова от преди седмица, когато съобщи, че държавното управление, в случай че не се оправи след 100 дни, ще си върви и ще отиваме отново на избори.

" Не виждам пълномощия на вицепрезидента да дефинира период на валидност на държавното управление, това не е морално, сподели изрично Нинова и повтори: Не може вицепрезидентът да слага период за валидност на държавното управление ".

Натрупаха се няколко рецесии, има отворени доста обществени въпроси и по тази причина в държавното управление имаме стратегия от ограничения за справяне с тях.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия, вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова в утринния блок на Българска национална телевизия в първото си изявление след конгреса на партията, който отхвърли оставката ѝ.

Предприетите ограничения от държавното управление демонстрират воля за решение на тези рецесии, уточни тя и посочи, че в бюджета са заложени доста нови оферти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР