Остри нападки прехвърчаха между Румен Радев и Анастас Герджиков по

...
Остри нападки прехвърчаха между Румен Радев и Анастас Герджиков по
Коментари Харесай

Радев към Герджиков: Вие сте лицето на коалиция Магнитски. Грешката ми е, че не помогнах по.рано за сваляне на режима Борисов

Остри нападки прехвърчаха сред Румен Радев и Анастас Герджиков по време на дебата им преди балотажа за президент в неделя. " Казвате, че сте обединител. Как ще обедините мафията с жертвите на мафията, насилниците на вашите студенти със студентите, хората с празните шкафчета, с тези, които си ги изпълниха на техен тил? ", попита Радев, а Герджиков отговори: " 30 дни ми задавате този въпрос, тъй като нямате различен. Аз не се срамя от нито една партия, която ме е подкрепила. Но виждам, че партиите, които ви издигнаха, започнаха да се срамят от вас. Аз нямам от какво да се тормозя - нямам шкафчета, не съм направил нищо неприятно ". " Вие приехте лицето на тези, които ограбиха България ", сподели на собствен ред досегашният президент. " Може Бойко Борисов и ГЕРБ да са допускали неточности, само че са създали и положителни неща. Вие допуснахте единствено неточности ", отвърна съперникът му.

Като най-голямата си неточност, Радев дефинира следното: " Не съумях да допринеса за по-ранното събаряне на режима " Борисов ". Можех, полагах старания. Но някои одобриха да станат претенденти на комисия " Магнитски ". " Четири години нищо не правихте, от последната година вършиме нещо. Вие се самопровъзгласихте за лидер на митингите. Вие сте претендент на статуквото ", разяснява на собствен ред Герджиков, а Радев още веднъж сподели: " Вие сте претендент на коалиция " Магнитски ", това е статуквото, което докара България до цялостен разпад ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР