Остра критика към властта заради предложените от нея антикризисни мерки

...
Остра критика към властта заради предложените от нея антикризисни мерки
Коментари Харесай

Янев скочи на Киро и Кокорчо: Що за безотговорност?! Вие сте абсолютно некомпетентни

Остра рецензия към властта поради препоръчаните от нея антикризисни ограничения насочи водачът на партия „ Български напредък ” Стефан Янев. Недоумение буди обстоятелството, че хора с икономическо и финансово обучение имат намерение да се борят с инфлацията, предлагайки проинфлационни ограничения, разгласи той в изявление за Радио „ Фокус ”.

Предложените ограничения са или резултат на безспорна непросветеност, или на тотална безнаказаност, почиваща на концепцията да се тушира общественото напрежение в кратковременен проект без да се регистрират евентуално мощните отрицателни последици в средносрочен и дълготраен проект, безапелационен бе Янев.

Трябва да се мисли в посока стимулиране на предлагането, на производството. Наливането на спомагателна парична маса в обращение е контрапродуктивно и ще докара до задълбочаване на инфлационните процеси, сподели Янев.

Според него в основата на националния интерес е националната страна, нейното запазване и одобряване.

Националните ползи се осъществят посредством съответни политики, които имат за своя последна цел обезпечаването и гарантирането на независимост, сигурност, правдивост и благополучие, счита новият политически водач.

Коментирайки външната политика, той съобщи: „ Ние, за жалост, сме образец за некадърност да отстояваме националните си ползи и позиции в границите на интернационалните организации и формати, в които участваме.

Ние доста бързо се научихме и свикнахме да споделяме „ Да “. Не единствено че не пазиме българския народен интерес при създаването на съответни политики и при взимането на решения, които ни касаят, само че и множеството български служители („политици “) не се тормозят да споделят, да вземем за пример, че „ Европейски Съюз по този начин ни сподели “.

Сервилният нрав не може повече да бъде толериран, съобщи Стефан Янев.

Не е задоволително български политици да третират личната си страна като обект на взети някъде другаде решения, при изискване че същите тези политици би следвало да съставляват страната ни в същите тези формати и да отстояват съответно българските позиции и ползи, сподели още той.

Ние, от „ Български напредък “, преглеждаме България като индивид и ще отстояваме непроменяемо това й качество. Няма да позволим страната ни да бъде въздържан наблюдаващ и жертва на безотговорното държание на служители и псевдополитици, отсече Янев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР