Оставката на председателя на парламента е насрочена за утре сутринта

...
Оставката на председателя на парламента е насрочена за утре сутринта
Коментари Харесай

Пълен обрат! Парламентът реши, още утре да гласува оставката на Главчев! Това ще е точка първа от дневния ред…

Оставката на ръководителя на Народното събрание е планувана за на следващия ден сутринта като първа точка от дневния ред на Народното събрание, оповестява Канал 3.

Така разногласието сред вносителите от БСп и Движение за права и свободи и всички останали – ГЕРБ, Оперативна програма и Воля, които бранят Главчев, ще се завихра рано-рано, в  9.00 часа.

Българска социалистическа партия се хранят от кавги и не желаят да се чуе от хората за коледните добавки на пенсионерите, разяснява зам.-шефът на Народното събрание Цвета Караянчева във връзка протеста на алените да изоставен пленарните съвещания, до момента в който ръководителят на Народно събрание Димитър Главчев не бъде свален от поста. Българска социалистическа партия не желаят да се чуват положителните неща, които е свършило държавното управление, добави депутатката от ГЕРБ.

„Искат да създадат по този начин, че всичко положително, което се случи за държавното управление, да не се чува, а да се чуват единствено тези кавги, от които хората се нервират и както се споделя, сменят канала на телевизията“, разяснява Караянчева. Тя не е сюрпризирана от поддръжката на Движение за права и свободи за подписката, тъй като двете партии „винаги са били дружно и през днешния ден го доказват“.

По-рано през днешния ден, разяснявайки пред публицисти, абсурда с изгонването на Корнелия Нинова, министър председателят Борисов напомни: „ Историята се повтаря, тъй като единствено преди две години, когато г- жа Нинова и Българска социалистическа партия бяха мандатоносител, ГЕРБ излезе от Народното събрание. Тогава пристигна Мартин Шулц и ми сподели: „ Бойко, няма нищо по- неприятно от политиката на празния стол. Ние като социалисти считаме, че е редно да се върнеш в Народното събрание, тъй като сте прогнозируема, европейска партия, член на ЕНП и това не е вярно “.

Това беше един петък и в сряда върнах партията в Народното събрание. Това, което те вършат, ние го правехме преди две години. Разбира се, не е прелестно, тъй като се употребяват всевъзможни похвати да се основава напрежение “, разяснява Борисов и добави, че се леят обиди и най-грозни изявления.

„ И по тази причина и не отидох. Защото трябваше отново да дублирам, че проф. Христов споделил каквото споделил, с цел да не го повтаря. Те да припомнят друго и това не е продуктивно. Показваме какво вършим, има толкоз прогрес в България, който всички регистрират и в защитата на външните граници, и във всяко едно отношение. Мнението ми е, че макар провокациите, ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев не трябваше да си изпуска нервите и той“, добави Борисов.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР