Оставката на лидера си Божидар Лукарски ще гласува утре Националният

...
Оставката на лидера си Божидар Лукарски ще гласува утре Националният
Коментари Харесай

Шут за Лукарски - Вън от СДС, предател! Служиш си с фалшификации!

Оставката на водача си Божидар Лукарски ще гласоподава на следващия ден Националният съвет на Съюз на демократичните сили, който ще се организира в Културен дом Красно село. За поста съперниците на сегашната политика на Съюза на демократичните сили стягат кмета на регион Витоша Теодор Петков, научи OFFNеws.

Срещу Лукарски са и двамата зам.-председатели Румен Христов и Емил Кабаиванов. Над 50% от участвалите в анкета за политиката на водената от Лукарски синя партия са срещу той да остане на поста. Точните данни ще бъдат оповестени на следващия ден на форума, настояват още източниците ни.

Днес в борбата за стола на водача се включиха и платежни нареждания за импортиран членски импорт на структури, които по информация от преговорния екип на Съюз на демократичните сили са били застрашени от отнемане от право на глас на утрешния Народно събрание.

В отговор на провокацията от Божидар Цецов Лукарски и нелегитимния гл. секретар на Съюз на демократичните сили Филип Кирев, направена в петък на 13.04.2018 година, против няколко регионални структури на Съюза на демократичните сили, за да бъдат лишени от правото си на глас на идния Национален съвет на Съюз на демократичните сили във вторник 17.04.2018 година

Преговорният екип, определен от Национален съвет на Съюз на демократичните сили на 16.02.2018 година, осведоми средствата за всеобща информация за този срамен акт на Лукарски и Кирев. Днес 16.04.2018 година в удостоверение на правотата си, Преговорният екип дава на медиите вносните бележки и платежните нареждания, от които е видно, че структурите са отчели членския си импорт в период и ще вземат участие в идния Национален съвет.

"Лукарски докога ще си позволявате да унижавате структурите на Съюза на демократичните сили? Честит Ден на юриста ", пишат съперниците на Божидар Лукарски.

Платежни нареждания са изпратили структурите на Съюз на демократичните сили в Смолян, Хасково, Кърджали, Ямбол и Разград.

Преди дни от преговорния екип упрекнаха Лукарски и Кирев, че си служат с апаратни фалшификации и трикове. В писмото им тогава се споделяше:

"В израз на паническия им боязън преди Националния съвет на Съюз на демократичните сили, който ще се организира на 17.04.2018 година в гр. София и в опита си за политическо оцеляване те двамата прибягнаха до срамен административен акт. Днес те направиха опит, единствено три дни преди Националния съвет да изключат близо една четвърт от регионалните структури на Съюз на демократичните сили в България. Този акт няма да им помогне. Няма по какъв начин да останеш началник на една партия, когато повече от 80 % от структурите ѝ не те желаят.

Всички инакомислищи ли ще изключите от Съюз на демократичните сили, господин Лукарски?

Съюз на демократичните сили е по– мощен от всеки един от нас! Съюз на демократичните сили е знак на вярата на генерации българи за независимост, народна власт, достолепие, по-добър живот и е в положение да преодолее, и този ваш трик.
Убедени сме, че във вторник 17.04.2018 година Националния съвет на Съюз на демократичните сили ще освободи партията от недоразумението „ Лукарски”. "

Съюз на демократичните сили да поеме курс към НФСБ, а не към "Да, България " и ДСБ, желае Лукарски. Курсът на Съюз на демократичните сили би трябвало да е към консервативно патриотичната линия. Противниците му обаче желаят съюз с "Демократична България ".

Оставката на ръководителя на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски ще бъде поискана на 17 април на съвещание на Националния съвет, разгласи още на 20 март Николай Александров, регионален ръководител на СДС-Стара Загора. Решението е взето на заседание на партийните структури от Югоизточна България, което се организира в регионалния град.

Хората по места не са удовлетворени от изолацията на партията от останалите десни обединения и от неналичието на дейна политика по отношение на държавното управление и изясненост за бъдещето на Съюз на демократичните сили. Лукарски води никаква политика, сподели тогава неговият заместител и някогашен водач на сините Емил Кабаиванов. Той и сътрудника му Румен Христов са в преговорната група, която изследва настройките за членовете на Съюз на демократичните сили за сътрудници в дясно и вероятни обединения.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР