Оставката на Корнелия Нинова “Това е вече истинската политическа несъстояла

...
Оставката на Корнелия Нинова “Това е вече истинската политическа несъстояла
Коментари Харесай

Доц. Инджов: Поведението на Нинова е недостойно. Иванов като лидер на ДБ има едно поражение и трябва да получи шанс

Оставката на Корнелия Нинова

“Това е към този момент същинската политическа несъстояла се оставка. Г-жа Нинова още веднъж изигра своята роля. Първо сякаш хвърля оставка и поема политическа отговорност, по-късно или я отдръпва, или както видяхме на Конгреса оставката не се установи.

Това е един водевил, който е афектиран за хора с достоверно ляво мислене и с леви позиции в обществото. Политическият морал е едно от главните качества, което дефинира държанието и мобилизацията на левите партии по света.

Поведението на Корнелия Нинова е неприлично и благодарение на доближеното до нея управление и на няколкото стотин души от Конгреса, които влязоха в странната роля да не установяват оставка. Нинова насочи доста неприятен сигнал към всички хора, които са я подкрепяли с откровени планове. “

Ще забележим ли нова лява партия

“И през миналите години на прехода Българска социалистическа партия е имала конкуренция в лявото пространство, само че тогава тя имаше една монополна позиция, доста мощни структури в обществото, доста огромна електорална база. Винаги е била първа, втора и доста рядко трета политическа мощ.

Сега Българска социалистическа партия е четвърта, това се случва за първи път в най-новата ни политическа история. Българска социалистическа партия е с рекордно невисок резултат, тя няма кметове в доста водещи общини. Тя е в държавното управление единствено по стичане на събитията. Теренът за основаване на една нова лявоцентристка групировка е изцяло отворен. “

Оставката на Христо Иванов

“Политическата биография на господин Иванов е много по-кратка спрямо тази на госпожа Нинова. На процедура той е претърпял като водач на Демократична България едно проваляне и би следвало да получи късмет да се състезава и още веднъж да има опция да бъде определен. Още повече, че като министър на правораздаването в държавното управление на ГЕРБ беше мотор на една сериозна правосъдна промяна, котя не се случи, тъй като беше блъфирана в Народното събрание. Хората от Демократична България ще създадат своя избор. “

Конспиративни теории и лекуване с дезинфектанти

“За страдание, измежду все по-големи елементи в българското общество се популяризират вярвания. Те имат вяра на теории на конспирацията, лекувания и пояснения на света, които са извънредно ирационални и произлизат от предмодерната ера.

Хората нямат доверие на обществените институции, на медиите и на здравната система. Разпаднало се е доверието като свързваща субстанция в обществото и избуяват такива вярвания, които отхвърлят ковид, ролята на имунизациите.

Прибягва се към различни способи на лекуване. По този метод се затвърждава усещането, че в българското общество има едно доста мощно анархистично егоистично начало.

В България има доста мощно разпространяване на подправените вести и теории на конспирациите поради мощните позиции на обществените мрежи. “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР