„Оставка няма да подавам. Неприятностите в БСП са вследствие на

...
„Оставка няма да подавам. Неприятностите в БСП са вследствие на
Коментари Харесай

Нинова е твърда: Оставка няма да подавам

„ Оставка няма да депозирам. Неприятностите в Българска социалистическа партия са в резултат на смяната, която започнахме преди 3 години. Промяната, която ограничи мандатите на народните представители. Избрахме ръководителят да бъде избиран директно от всички членове на партията, а не от избран кръг в Българска социалистическа партия. Ограничихме ръководителя с два мандата. Целият този развой на смяна и на обновяване с нови лица докара до тези вътрешнопартийни паники в БСП”. Това съобщи пред „ Здравей, България “ по „ Нова телевизия “ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Не отхвърлям лидерския въпрос като извънредно значим, защото точно той беше подложен в писмото, в различния отчет, като единствения метод за разрешаване на всички проблеми в партията. В него бяха изредени оценки, проблеми и т. н. и най-после се споделя, че всичко това може да бъде решено, в случай че сменим Корнелия Нинова. Следователно на някого в главата стои лидерският въпрос и всички въпроси вътре в партията могат да бъдат решени, единствено в случай че ме няма мен”, уточни още тя.

„ Тези 50 индивида, които ми желаеха оставката се оказаха 21. Оказа се, че вътре има имена на сътрудници, чиито имена са употребени, а те не знаят за това. Т. е. това е подправена новина”, сподели още Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР