България взе първия си гейм в Лигата на нациите, но

...
България взе първия си гейм в Лигата на нациите, но
Коментари Харесай

Волейболните националки взеха първи гейм в Лигата на нациите, но отново загубиха

България взе първия си гейм в Лигата на нациите, само че си потегля от Анталия с четири загуби. Женският ни народен отбор падна с 1:3 (25:19, 21:25, 11:25, 27:29) от Франция. Преди това нашите изгубиха от Нидерландия, Япония и Италия.
Прочетете още
Първият гейм стартира с равностойна игра. И по този начин продължи до 7:7. След това нашите направиха три следващи точки и взеха първия сериозен задатък в мача. Последва една сполучлива офанзива на французойките и нови три за България. В този миг нашите постановяваха волята си и демонстрираха, че са по-добрите на корта. Франция съумя да се добере до пасив от 19:21. Тогава българките направиха четири следващи точки и взеха решение частта в своя изгода.

Вторият гейм стартира с наше преимущество. Поведохме с 5:3 и изглеждаше, че увереността ни от първата част продължава. Франция изравни за 7:7 и добави четири точки – 11:7. Тогава противникът стартира да бърка и ние се възползвахме, с цел да стигнем до 14:14. Това обаче се оказа последното тъждество в частта. В последните минути не успяхме да се противопоставим и Франция победи с 25:21.

Третият гейм беше слаб за България. След 1:1 нито един път не се върнахме в него. Французойките направиха девет следващи точки и предрешиха края му. Нашите започнаха да гледат към четвъртата част, където да мечтаят за първа победа в Лигата на нациите.
За страдание тимът ни не съумя да се върне в мача. Четвъртият гейм беше най-оспорван. Много път в него България водеше в резултата. Накрая позволи два мачбола за Франция, само че ги избави. Последваха две решителни точки, с които можехме да изравним резултата. Но най-после Франция се наложи.

Следващият шампионат от Лигата на нациите за дамите е в Съединени американски щати.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР