Оставка на Корнелия Нинова означава оттегляне от ръководството на БСП

...
Оставка на Корнелия Нинова означава оттегляне от ръководството на БСП
Коментари Харесай

Елена Йончева скочи на Нинова: Оставка означава оттегляне и от преговорния процес за правителство

Оставка на Корнелия Нинова значи отдръпване от управлението на Българска социалистическа партия и от преговорния развой за държавно управление. Ако не става въпрос за следващата игра и мятане на прахуляк в очите на гласоподавателите и поддръжниците на Българска социалистическа партия, смятам за редно госпожа Нинова да се отдръпна неотложно от ръководството на партията. Това ще е първият тест за почтените й планове. Това написа  евродепутатът от групата на социалистите и демократите Елена Йончева във връзка декларираната оставка на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По думите и няма по какъв начин един отиващ си водач да обвърже партията с толкоз значими решения за нейното бъдеще.

„ Преговорите от името на Българска социалистическа партия би трябвало да се водят от човек, избран от органите, който да съставлява дълготрайния интерес на партията и да не е дискредитиран пред сътрудниците. Един политик би трябвало да е кадърен да носи последствията от личните си думи и решения. Всяко друго държание ще отвори още по-голяма бездна сред управлението на партията и българските жители.
Време е Българска социалистическа партия да затвори позорната страница от последната година и да се насочи към бъдещето - избори за президент и вицепрезидент, договаряния за работещо държавно управление, промяна в партията и връщане на левите хрумвания на масата “, разяснява Елена Йончева. Тя е безапелационна, че е време отпред на Българска социалистическа партия да застане същински ляв човек, с прогресивни хрумвания и мощ да въодушевява и младите, и възрастните, и бедните, и работещите, който носи вяра и предлага решения, който не търси опрощение в другите, а води самоуверено напред към едно по-добро бъдеще. За България и за нейните жители.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР