Остават зад решетките за 72 часаСтолични полицаи издебнаха, заложиха капан

...
Остават зад решетките за 72 часаСтолични полицаи издебнаха, заложиха капан
Коментари Харесай

Заловиха автокрадците Руския и Папен от Волуяк

Остават зад решетките за 72 часа

Столични служители на реда издебнаха, заложиха капан и заловиха двама известни автокрадци. Зад решетките са 43-годишния С. Г., по прякор Руския и авера му от софийското село Волуяк В. Г. (40 г.), именуван Папен.

В понеделник жителка на софийския квартал “Люлин ” слязла пред блока и видяла, че е изчезнали нейното “Ауди А3 ”. След сигнал до Девето РПУ криминалисти почнали издирването на автомобила. Още същия ден те го разкрили паркиран в село Волуяк. Установени били крадците, само че почнало наблюдаване със секретни постове.

Появил се Папен, качил се в аудито и го подкарал. Руския тръгнал след него с “Фолксваген Голф ” да за ескортира. Най-вероятно са карали автомобила към морга за разфасоване, само че попаднали на полицейска засада и били оковани с белезници.

Папен имал полицейско досие за закононарушения, свързани с коли, а Руския – присъди. При последвалите обиски в жилищата им били открити конфискувани устройства за разтрошаване на автоключалки, вид “тирбушон ”, за запалване на мотори и за заглушаване на GPS сигнали. Открити били също заготовки и ключове за коли, две радиостанции, компютри от леки коли и други крадени движимости.

С решениие на прокуратурата двамата автоапаши за 72 часа зад решетките.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР