Остават само няколко дни, в които чрез личния си вот

...
Остават само няколко дни, в които чрез личния си вот
Коментари Харесай

Подкрепете уникалния проект КТК Ченгене скеле в конкурса Сграда на годината

Остават единствено няколко дни, в които посредством персоналния си избор българите могат да изразят своето желание за най-интересните планове в състезанието " Сграда на годината “. Сред тях е и вече осъщественият и посрещащ своите посетители Културно – исторически комплекс " Ченгене скеле “, ситуиран край едноименното рибарско населено място.

Бургазлии са потвърдили, че държат на всичко свое. Затова гласувайте за КТК " Ченгене скеле “ в категория НАГРАДАТА НА ПУБЛИКАТА! Освен това планът е в действителност неповторим за страната и притегля доста гости от други градове и страни, което е и една от неговите цели. Всеки другар и обожател на Бургас, който към този момент е бил там и му е харесало, също може да даде своя глас за КТК " Ченгене скеле “. Имате време да го сторите до 14 декември.

За да подкрепите неповторимия за района и страната план, е нужно:

1. Да последвате ;

2. Да натиснете бутона гласувай, като въведете годен е-мейл адрес;

3. Да потвърдите своя глас посредством изпратения мейл на подадения адрес.

Културно-туристически комплекс " Ченгене скеле “ се намира на 15 км. от град Бургас. Той включва три експозиционни къщички, кафе-клуб на моряка, ресторант, многофункционална зала за изложения и събития, парково пространство и детска площадка. При строителството Община Бургас използва в най-голяма степен еко материали.

Трите експозиционни къщички показват рибарския поминък и обичаи. В първата ще видите котви, гребла, мрежи, дребни риболовен такъми и други. Там можете да наблюдавате и демонстрации на рибарския поминък. Другите две експозиции съставляват забавни артефакти и експонати на подводна археология.

До новия кей, построен директно до комплекса, може да се стигне и с транспортен съд. Наблизо има огромен авто паркинг.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР