Остават две седмици до изборите на 2 октомври, а кампанията,

...
Остават две седмици до изборите на 2 октомври, а кампанията,
Коментари Харесай

В резултат на управлението на соросоидите Кирчовци, България не просто загуби суверенитет. Не само е колония. Тя е унижена и на колене!

Остават две седмици до изборите на 2 октомври, а акцията, съгласно множеството наблюдаващи и анализатори, е повече от вяла.

В същото време на Балканите не стопират провокациите против България от страна на Северна Македония, а Европа е в трескаво очакване на изборите в Италия и тези за Конгрес в Съединени американски щати.

Къде е България в този международен политически пъзел и накъде ще поеме Европа - коментар на Георги Марков.

- Г-н, Марков, вие следите политическия живот у нас и в Европа. От най-четените създатели в ПИК сте. Три седмици преди изборите, какво липсва на акцията?

- Липсва спор по главния въпрос: Кой управляваше България по времето на Кирчовците? Това е фундаментален въпрос, както и каква е като последица от това ръководство България през днешния ден.

- И кой ни управляваше? Ето вие живеете на открито, може би по-добре виждате по какъв начин изглеждаме...

- Кирчовците са Неправителствени организации на “Америка за България “, официално записано като партия. То е план на новата ултра радикална американска левица. В Далас, Орбан нарече прогресистите комунисти и подвигна републиканците в залата на крайници. Зад Байдън, Блинкен и Нюланд, обаче стои Сорос и той не го крие.

В резултат на ръководството на соросоидите Кирчовци, България не просто загуби суверенитет. Не единствено е колония. България е унижена и на колене! Ще се изправи, като изгоним Сорос от България! Когато - тогава! Когато закрие НПО-тата на Сорос, които нарушават Конституцията, извършвайки политическа активност. Разбира се и като бием шута на притежателите на БТВ и Нова и ги изгоним от страната. Никой не им е виждал сурата на тези екземпляри. Тези две малките екрани не работят за българския народен интерес.

Външната политика на България се осъществяваше от Сорос и дясната му ръка Гералд Кнаус посредством Весела Чернева, която е соросоид номер 2 у нас след Ванката Кръстев.

Резултатът е ужасяващ. България е унижена, гаврят се с нас. Я виж какви ги дрънка някакъв македонец Османи. Ами поради нашето раболепство се е взел на съществено. Победили ни с 3:1 и един от головете е, че са ни принудили да се откажем от общата ни история. Той ни се подиграва, дава ни един гол - смяната на македонската Конституция и включването на българско малцинство. Гаргара си прави с нас бе, Иво! Защото смяна на Конституцията няма да има. Сорос, посредством социалистите и сина си Александър, стоят компактно зад Зоран Заев, само че нямат квалифицирано болшинство. Опозицията не е съгласна с измененията. Много великодушен е този Османи, майка му остаряла, дава ни един гол, че да не сме капо. И голът е пунта мара!

Тия македонците се самоунижиха, като си смениха името под напън на непозната страна - Гърция. Ние пък се докарахме до такава степен, те да ни бъзикат. Радев пък поканил президента им на откриването на някакъв интерконектор с Гърция. Дано на нашия му стигне самочувствието и българщината и анулира поканата. Ток сме щели да им даваме. Ами да им даде Брюксел! Впрочем, Брюкселските зелки закъсаха с тока. Ще го изключват по автомагистралите поради глобите. Ще карат по тях единствено през деня.

Ами оня албанец Еди Рама? Унижи ни обществено пред всички непознати медии на съвещание на Европейски Съюз казвайки, че сме позор за Европа. А на Бойко викаше 2018 година, че е Меркел на Балканите за блестящото европредседателство, задето вкара в Европейския дневен ред тематиката Западни Балкани.

- Май единствено ние си патим от Сорос?

- Патят си и украинците. Майдана напълно е създание на Сорос, вицето Байдън и Виктория Нюланд. Това докара до загубата на Крим. В Румъния протежето му Кьовеши по този начин разстрои политическия живот на комшиите, че никой към този момент не знае кой е министър председателят им.

Пак Сорос чрез пуч, постави Зоран Заев на власт, с цел да клекнат на гърците, а сина ну Сашко да ръководи Македония. Синът на Байдън пък крепко бръкна в кацата с мед в Украйна.

- Твърди се, че единствено евроатлантическио държавно управление ще ни избави от рецесията, приказва се намерено даже и за коалиция ГЕРБ и Политическа партия.

- Ами нали Кирчовците бяха атлантически настроени, та ни докараха до национална злополука? По-атлантическото няма по какъв начин да бъде... Освен да се реши да сменим 3 март като народен празник с 12 август - рождения ден на Сорос. Нали Костов му даде “Стара планина “? Орден си има индивидът!

Единствено избавление през зимата е спечелилият Борисов да стане министър председател, а останалите да слязат от каруцата и да не пречат. В България няма политик, който да е в положение да се ориентира в зверските турболенции в света и Европа, които предстоят.

- Ама се подочува и слуховете са много настоятелни, че американците не го желали поради " Турски поток “ и дето желал единствено лодки и туристи в Черно море?

- Кои американци, че Америка е разграничена? Тези на Нюланд, която рече " Майната му на Европейски Съюз “, може и да не го желаят. Но великият президент Тръмп го харесва и засипа със суперлативи при визитата му. На 8 ноември в Щатите Тръмп ще опустоши Байдън.

- Ами експертно държавно управление? 

- По Конституция в изборите не вземат участие Научно-техническите съюзи, а партии и техните водачи, които поемат отговорност за ръководството на страната, съгласно националния избор. Експертно държавно управление не би изкарало и 100 дни, а Радев ще ни ръководи до 2025 година Тогава хората могат и да кажат защо ни е парламент, президентът да кара влака. И по този начин, де факто, ще си станем президентска страна. От дъжд на вятър ще има и парламенти, като гарнитура на главното ядене.

- Често говорите за турболенции в света. За Тръмп казахте. Какво още може да се случи?

- Ами то към този момент се случи. НАТО живя безоблачно 30 години след разпадането на Варшавския контракт. От 1 септември 2022 година към този момент не е по този начин. Показаха го военните учения на Китай, Русия и Индия, която беше хазаин. Свърши се с еднополюсния свят. На Шанхайския стопански конгрес в Узбекистан тези дни, на който Си Дзинпин и Владимир Путин се срещнаха стана ясно, че се причислява и Иран. Какво да каже човек? 4 милиарда население, мощни стопански системи и прочие. Кандидати са и Лаос, Камбоджа, Сирия, Катар, Емирствата...

- А в Европа? 

- Идната неделя успеха на Мелони не буди подозрение и ще е доста безапелационна. От доста време насам християнин ще е отпред на огромна западна страна. Джорджия назова Европа политическо джудже и бюрократичен колос. Качински и Орбан най-после ще имат политически ръководещ другар на Запад.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР