Остават броени дни до началото на първото в историята зимно

...
Остават броени дни до началото на първото в историята зимно
Коментари Харесай

Фаворитите за световното първенство са от Южна Америка, според букмейкърите

Остават броени дни до началото на първото в историята зимно международно състезание по футбол. Всички отбори към този момент оповестиха съставите си и е време букмейкърите да се приготвят за най-натоварения си интервал в календара. Reuters компилира коефициентите за триумф на другите участници, като от това излиза наяве, че купата се планува да пътува за Южна Америка.

Залозите са събрани от фирмите William Hill, bet365 и Ladbrokes, като три от най-големите
букмейкъри в света.

Всички те се сплотяват към прогнозата, че Бразилия е огромният любимец на Мондиала в Катар, следван от Аржентина. Изглежда фактът, че локалните шампионати в двете страни завършиха играе известна роля, само че по-важното е, че някои от най-силните футболисти в света са част точно от двата отбора.

Надолу в прогнозите се подрежда Франция от позицията на настоящия притежател на трофея, макар всички кадрови проблеми с травми в лагера на „ петлите “.

След това чак идват Англия и Испания, въпреки и в двата тима да е очевидно, че селекционерите не подбраха допустимо най-хубавите футболисти, а по-скоро се довериха на персоналната им връзка с играчите и клубовете, които съставляват.

В наддаването за най-хубав голмайстор Хари Кейн оглавява листата с най-високи шансове, следван от Килиан Мбапе, Карим Бензема, Неймар и Лионел Меси. Историята тук обаче ни демонстрира, че този самостоятелен приз предстои постоянно на изненади. Хамес Родригез завоюва премията през 2014 година в Бразилия, а през 1998 година във Франция Давор Шукер изненада конкуренцията. През 2010 година пък в Южна Африка цели четирима играчи поделиха оценката с по 5 гола - Томас Мюлер, Давид Вия, Уесли Снайдер и Диего Форлан.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР