Остава засилено полицейското присъствие в село Луково след като беше

...
Остава засилено полицейското присъствие в село Луково след като беше
Коментари Харесай

Остават много неизвестни около убиеца в Нови Искър

Остава засилено полицейското наличие в село Луково откакто беше намерено тялото на мъж прострелян в главата. ДНК експертиза ще откри дали това е търсеният за шесторното ликвидиране в Нови Искър. И през днешния ден униформените не престават да ревизират всички, които желаят да влязат или излязат от село Луково, макар че през вчерашния ден проверяващите оповестиха, че са разкрили мъртвец на мъж, който се е самоубил.

Луково, Своге

Самоубийство е станало в изоставена вила със счупени прозорци и то единствено на към 500 метра от къщата, в която се смята, че обвиненият за жестокото ликвидиране от Нови Искър се е самонастанил. До този миг проверяващите не са го разкрили, тъй като целият терен е бил е разграничен на квадранти и полицията е проверявала периметъра на части, тъй че просто през вчерашния ден е пристигнал моментът да стигнат до тази изоставена сграда.

Остават и доста незнайни, като да вземем за пример по кое време мъжът се е самоубил. На този стадий не се знае дали оръжието, открито в реката на самоубилия се мъж е същото, с което е осъществено жестокото ликвидиране в Нови Искър. Разследващите споделиха, че по облеклата, открити в изоставената сграда, се смята, че най-вероятно мъжът, който се е самоубил, е Росен Ангелов. Предстоят експертизите, остава отцепен периметърът и инспекциите на място.
 Младен Маринов: Откритото тяло в Луково дава отговор на описанието на Росен Ангелов Младен Маринов: Откритото тяло в Луково дава отговор на описанието на Росен Ангелов
По изложение и по облекла откритото тяло в региона на Луково е на обвинявания в шесторното ликвидиране Росен Ангелов, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Мар...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР