Останките на близо 30 души, включително жени и деца, са

...
Останките на близо 30 души, включително жени и деца, са
Коментари Харесай

Откриха телата на 30 души в изгорели коли в Мианма

Останките на близо 30 души, в това число дами и деца, са открити през днешния ден в изгорени коли в Мианма. Това обявиха представител на бунтовниците и една неправителствена организация, като упрекнаха хунтата, че е умъртвила тези хора, съобщи Франс прес.

В обществените медии бяха публикувани фотоси, показващи два изгорени камиона и една лека кола на пътя в окръг Хпрусо в източния щат Кая, в които се намират човешки тела.

Представител на опозиционните Сили за отбрана на народа съобщи, че техни бойци са разкрили колите тази заран. " Намерихме 27 натрупа " на изгорени в двата камиона, сподели той пред Агенция Франс Прес, само че пожела анонимност.

Друг свидетел съобщи за 27 разпознати черепа, само че добави: " В камиона имаше и други тела, толкоз обгорени, че не можахме да ги преброим ".



Според Неправителствени организации " Мианмар уитнис ", открити са били " 35 души, измежду които дами и деца, изгорени и убити от военните на 24 декември ".

Говорител на хунтата - Зау Мин Тун, сподели, че през вчерашния ден в Хпрусо са избухнали конфликти, откакто бойци се пробвали да спрат 7 коли, движели се по " недоверчив " метод.

При случая е имало убити от бойците, сподели той за Агенция Франс Прес, без да добави детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР