Оспорвана надпревара за любовта на зрителите на KINO NOVA предстои

...
Оспорвана надпревара за любовта на зрителите на KINO NOVA предстои
Коментари Харесай

Две филмови премиери в първата седмица на „Великият понеделник“

Оспорвана конкуренция за любовта на феновете на KINO NOVA следва още в първата седмица на осмото издание на „ Великият понеделник “ – „ Зрителят повелява вечно “. Премиерните за българския ефир „ Спотлайт “ и „ Битката за Мидуей “ ще се изправят един против различен в гласуването, а киноманите могат да изберат коя лента желаят да гледат в понеделник от 21:00 ч. на специфичния уебсайт.

Първият филм, за който почитателите на седмото изкуство могат да гласоподават, е биографичната драма „ Спотлайт “ с присъединяване на Марк Ръфало и Рейчъл Макадамс. В лентата Бостън е разтресен от следствието на вестника „ Бостън Глоуб “, което става причина за рецесията в една от най-старите и най-авторитетни институции в света. Разкриването на злоупотреби в Католическата черква се трансформира в световен проблем и провокира откровения по целия свят. Филмът получава два Оскара – за Най-добър филм и Най-добър автентичен сюжет, а режисьорът Том Маккарти е номиниран в категорията Най-добър режисьор.

Вторият кандидат за победа ще бъде приключенската драма „ Битката за Мидуей “. Филмът е основан на действителни събития и наблюдава връзките на Съединени американски щати и Япония по време на Втората международна война. През 1941 година Япония атакува Пърл Харбър и това води до присъединението на Съединени американски щати към Втората международна война, a една година по-късно се състои и една от най-важните борби за Тихия океан – борбата за Мидуей. Тя се трансформира в преломен миг, който е определил идващите стадии на войната. В функциите влизат холивудските артисти Ед Скрайн, Уди Харелсън, Люк Еванс и Ник Джонас. От през днешния ден феновете могат да изберат своя любимец както на уеб страницата, по този начин и през. Филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен в ефира на KINO NOVA в понеделник, 6 юли, от 21:00 ч. Всяка седмица двама от гласувалите почитатели ще получат брандирани тениски, а в края на акцията двама от всички взели участие във вота по време на акцията ще завоюват огромната премия – проектор, с който ще могат да вземат киното на всички места със себе си.

" Великият понеделник " дава опция на почитателите да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на феновете, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията " Медийна реклама ".

Следете " Великият понеделник " в ефира на KINO NOVA и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР