Основният враг на тези избори беше ниската избирателна активност.Това обяви

...
Основният враг на тези избори беше ниската избирателна активност.Това обяви
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Най-големият враг на тези избори беше ниската избирателна активност

Основният зложелател на тези избори беше ниската изборна интензивност.

Това разгласи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов, съобщи вести.бг.

" Местните избори са най-хубави, тъй като всички политически сили печелят. Ниската изборна интензивност е знак за незаинтересованост и липса на опция. Ние се надяваме Вътрешна македонска революционна организация да се трансформира в опция на механичното и носталгичното гласоподаване. От Вътрешна македонска революционна организация желаеме хората да гласоподават патриотично. Крайно време е да почнем да обръщаме внимание на националните си ползи, а не три дни да се приказва за лидера на придвижване " Русофили ", който е получил орден от Путин. На доста места в страната се установяваха изборни нарушавания. Не мога да приказвам за София и настояването за анулиране на изборите, тъй като не съм осведомен ", сподели още Веселинов.

" Официално Обединени патриоти се сътои от две партии. Не желая да разясня думите на Волен Сидеров. Пожелавам му триумф като общински консултант. Не мога да кажа дали сме врагове, тъй като не знам дали в миналото сме били другари. На парламентарните избори Волен Сидеров ни употребява, тъй като " Атака " не можеше да премине 4-процентовата преграда и яхна вълната на Вътрешна македонска революционна организация ", разкри Искрен Веселинов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: