Основният ни спор е с партията на посредниците в газа,

...
Основният ни спор е с партията на посредниците в газа,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ се справи най-добре с три кризи

Основният ни спор е с партията на медиаторите в газа, тока, нефта. Всичко се случва в интерес на Руската федерация с поддръжката на партията на медиаторите. И както и техните представители да го изясняват, когато обстоятелствата приказват, страда народът. Това сподели някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов по време на изключителна конференция.

Ние по време на нашето ръководство, бяхме сполетени от три рецесии: Миграционната, финансовата, и Ковид. И в трите се справихме най-добре от всички страни. А мигрантската рецесия - през вчерашния ден шефът на Европол даде за образец акция от 2020 година за един афганистанец в Лондон, като интервенцията се ръководеше от България. От нулева миграция, посочени за образец в Европа, сега виждам напъните на Министерство на вътрешните работи с Бойко Рашков, всеки ден ловят по 20-30-40 незаконни мигранти.

Същата финансова рецесия, съвършена стихия, има и в тригодишната рамкова прогноза на МФ. До едно това, което сме говорили през тези 6-7 месеца, е написано там. Милиарди заеми. Ако през днешния ден сте си получили заплатата, не сте на остатък, - в края на месеца ще отидете да вземете заем, тъй като в края на месеца нищо няма да ви остане. По време на нашето ръководство не позволявахме да се вдигне инфлацията. Сега всички приказват по какъв начин са усили пенсиите - огромният мурафет е да продължим да плащаме пенсиите в идващите години, тъй като в рамката средствата не са включени. България сега пръска кръв от неразумното ръководство на финансите. И не е несъмнено при тази политическа неустойчивост 15-те милиарда ще бъдат взети, и при какви рента ще е това. Финансовата злополука на Асен Василев е непоправима, добави Борисов.

Не разбирам за какво ви интересува кой с кого ще ръководи. Става въпрос за антикризисно държавно управление, което да ни преведе през зимата.

България е с най-добре развитата газова инфраструктура на Балканите, и тя е 100% българска благосъстоятелност. От какво да се срамим, в коя сфера някой е направил по-добро от нас? Така че в никакъв случай не съм обръщал внимание на социологията, изборите са в ръцете на Радев и неговите министри. Ако не създадат почтени избори, няма да изпадаме в обстановка, в която броиха три дни гласовете на Има Такъв Народ, с цел да ни изпреварят. Всичко става с флашките, софтуера и машините, които ги охранява Бойко Рашков.

Няма сфера, в която да са били по-добри някогашните ръководещи. Пълен неуспех, една велоалея няма издигната. Не мост, не " Струма ", не виадукт, а цялостен неуспех, добави Борисов. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР