Основният недостатък на истината и справедливостта е, че никога не

...
Основният недостатък на истината и справедливостта е, че никога не
Коментари Харесай

ВКС попари Нинова - остави в пленума на БСП Кирил Добрев и Калоян Паргов

" Основният минус на истината и справедливостта е, че в никакъв случай не идват толкоз бързо, колкото ни се желае. Даже Емил Димитров има такава ария. Понякога обаче нещата се случват символно. Преди една година, навръх този ден, бях изключен от Българска социалистическа партия. Днес, на същия ден, получих последното правосъдното решение, което дефинитивно утвърждава участието ми ". 

Това написа в профила си във Facebook Кирил Добрев, който Корнелия Нинова се опита да изключи от Българска социалистическа партия. Добрев бе изключен " на автограф ", неприсъствено, поради което в следствие заведе дело, напомня Клуб " Z ". И различен критик на Нинова бе изключен от Българска социалистическа партия - ръководителят на столичнaтa конструкция на партията Калоян Паргов.

През юли Върховният касационен съд (ВКС) анулира решение на Софийския градски съд и отхвърли регистриране на промени по партидата на Българска социалистическа партия - изтриване на Паргов и Добрев като членове на Националния съвет на партията. Върховен касационен съд се стимулира, че налагането на мярката не е взето годно от оправомощения за това орган - Националният съвет (пленумът). От Българска социалистическа партия обаче апелираха решението от октомври на Софийски градски съд, с което съдът отхвърля желаното от Нинова изтриване на двамата като членове на пленума. Върховен касационен съд обаче с решението си от през днешния ден, което не предстои на обжалване, остави в действие решението на Софийски градски съд.

Припомняме, че през октомври, с решение на Контролния съвет на Българска социалистическа партия, Добрев и Паргов не бяха позволени до присъединяване и гласоподаване в Националния съвет. Тогава Нинова бе упрекната, че не съблюдава правосъдното решение, а самата тя се оплака, че е репресирана от прокуратурата.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР