Основният канал за доставки на руски газ за Европа -

...
Основният канал за доставки на руски газ за Европа -
Коментари Харесай

Ще спре ли Русия окончателно доставките на газ за Европейския съюз?

Основният канал за доставки на съветски газ за Европа - газопроводът " Северен поток " (наричан още " Северен поток 1 " ) - стопира в понеделник сутринта за планова поддръжка.

По график тя би трябвало да продължи до сутринта на 21 юли.

Поддръжката с цялостно прекъсване на работата се прави в оборудванията на газовата индустрия, като предписание, един път годишно. Превантивните прекъсвания са синхронизирани по цялата газодобивна и логистична верига – от находището до крайния консуматор. Този график се координира от газопреносни оператори на доста страни - производители, консуматори, директни страни. Времето за този ремонт беше оповестено през септември предходната година и от този момент не се е трансформирало, коменира Интерфакс.

Политика

Никога до момента сходно рутинно събитие не е генерирало толкоз доста внимание и неспокойствие на фона на санкционните офанзиви на Запада против Русия и спекулациите до какво могат да доведат.

Financial Times написа, че „ немското държавно управление се притеснява, че Русия може да се възползва от годишната поддръжка на основния си газопровод за...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР