Основният халф на Черно море - Васил Панайотов - даде

...
Основният халф на Черно море - Васил Панайотов - даде
Коментари Харесай

Капитанът на Черно море: Надявам се с Илиан Илиев да постигнем нещо страхотно

Основният халф на Черно море - Васил Панайотов - даде изявление за " Мач Телеграф ". Ето какво сподели той.

- Васко, Черно море взе значима победа против Славия и се утвърди като зимен първенец през този сезон. Много хора са сюрпризирани от вашето показване в елита.

- Да, успеха над Славия бе хубава и един страховит свършек на годината! Хората не би трябвало да се сюрпризирани, че сме на тази позиция в класирането, тъй като мисля, че през целия сезон показахме едно неизменност и това бе ключът към триумфа.
 Черно море с премия от Варна
Черно море с премия от Варна

Футболният отбор беше определен за Отбор номер 1

Отделно, само че също толкоз значимо, е, че имаме добър колектив, откакто от много години работим дружно и се познаваме. Можеше даже да спечелим още точки. Аз персонално скърбя за гостуването на Хебър, че не взехме максимума точки.

- Черно море е на три точки пред Лудогорец и ЦСКА. Реално видяно вие очаквахте ли го?

- Лично аз не виждам точките в този момент. След паузата почва същинската част на шампионата, тъй че би трябвало да починем и подготвим добре за втория дял на сезона.
 Черно море ще ремонтира входния тунел на
Черно море ще ремонтира входния тунел на " Тича "

Подобренията по стадиона не престават

- 2023 година към този момент е в края си. Би ли дал оценка на годината на Черно море и какви са упоритостите на " моряците "?

- Мисля, че изпращаме страхотна година с положителни и положителни резултати и това, че сме на първа позиция би трябвало да ни прави горди, че сме свършили добра работа. Това ни задължава идната година да сме още по-добри, да работим още по-здраво и с колектива да се преборим за едно положително класиране.

- Какво е най-силното качество на Илиан Илиев?

- Всички знаете какъв треньор е Илиян Илиев. Аз се веселя, че толкоз години работя с него. Всеки ден се възползвам да узнавам нещо ново и да модернизирам себе си. Неслучайно той бе определен да поеме националния тим! Така че се надявам още да работя с него и да реализираме нещо ужасно идната година.
 Черно море ще има влиятелна контрола с първенеца на Румъния
Черно море ще има влиятелна контрола с първенеца на Румъния

Ето кои ще бъдат другите противници на " моряците "

- Какво обичаш да правиш в свободното си време, и разкажи ни по какъв начин се възпламени по футбола?

- През свободното си време обичам да съм със сина ми и жена ми. Детето ми дава толкоз доста сила и виждам да не изпускам нито един ден от това по какъв начин пораства, а и те двамата са тласъкът за мен да се представям добре на мачове и тренировки. Как се възпламених по футбола?! Ами в родния ми град Гоце Делчев живеех на 1 минута от стадиона. Имаше един доста значим човек за мен, който към този момент не е измежду нас и ми липсва ужасно доста - вуйчо ми ме възпламени и от дете мечтаех да стана футболист.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР