Основните неща на бюрото, които жената държи под ръка по

...
Основните неща на бюрото, които жената държи под ръка по
Коментари Харесай

5 неща, които всяка успешна жена има на бюрото си

Основните неща на бюрото, които дамата държи на разположение по време на работния си ден, са същински прозорец към нейната душа. Макар че всички имаме свои лични странности, има някои изпитани неща, в които доста от съумелите дами споделят, че имат. Те им оказват помощ да се оправят със стресовите обстановки, да са постоянно добре проведени и да се любуват на това, което вършат. Звучи толкоз просто – е, от време на време в действителност е по този начин.

Ето и няколко предмета, които една сполучлива жена би трябвало да има на бюрото си:

Тефтер

Задължително е да имате на разположение бележник за работа на бюрото – както за мечтателите, по този начин и за изпълнителите. Няма значение дали сте фен на описите, обичате да си вършиме мозъчни офанзиви, с цел да успокоите забързания си разум, имате потребност да запишете идната си огромна концепция или да си водите бележки по време на срещи. Тефтерът е решение за извеждане на мислите и концепциите от мозъка и преместването им във физическия свят.

Освен това няма потребност да се затормозявате, като помните всички задания, които би трябвало да свършите. Просто ги запишете в бележника, оставете го отворен на бюрото ви и отмятайте една по една. Така няма да рискувате да забравите нещо значимо и ще може да си разпределяте вярно целите. Освен това носи същинска приятност да задрасквате дилемите от листата и да се приближавате все по-близо до крайната цел.

 на бюрото

Бутилка с вода

За положителната и пълноценна работа, човек има потребност да е добре хидратиран. Ако има нещо на бюрото ни, което е колкото успокояващо, толкоз и функционално, това е бутилката за вода. Научно видяно, пиенето на вода е 10 пъти по-забавно, когато тя е сложена в симпатична бутилка. Бонус точки, в случай че тя може да остане хладна през целия ден.

Очила за компютър

Ако работите пред компютъра и сте по няколко часа дневно на бюрото, към този момент познавате казуса. Дори зрението ви да е съвършено, в края на деня може да усещате напрежение и даже главоболие. От скролването в обществените мрежи на почивката, през поглеждането на утринните вести, до осемчасовата работа пред компютъра и по-късно – очите ни са изложени на доста синя светлина.

След известно време това може да се отрази на нездравословно на здравето им. Носенето на очила, блокиращи синята светлина, може да помогне за по-добър сън, да понижи напрежението в очите и да понижи главоболието. Това прави този аксесоар безусловно нужен за работещата жена.

 на бюрото

Гланц за устни или червило

Ако има нещо, което постоянно би трябвало да имате на разположение, то е емайл за устни или червило на бюрото. Червените устни или гланцовото покритие са идеалният метод да подобрите визията си и да засияете, даже в случай че сте по пижама и не сте благи косата си от няколко дни.

Това е идеалният метод за повишение на самочувствието, който не изисква особени грижи, и ще се трансформира в новия ви главен артикул на бюрото. Освен това, в случай че устните ви са пресъхнали, а ви следва значима презентация, нанасянето на еликсир за устни ще ги омекоти и ще ви накара да се чувствате по-комфортно.

 на бюрото

Нещо, което ви стимулира в допълнение

На всяка сполучлива жена понякога ѝ липсва мотивация и ентусиазъм. Да, случва се и на най-хубавите. Затова, в случай че има един изпитан метод да преоткриете пристрастеността си, когато сте в рецесия, това е да си спомните за какво сте почнали. Колкото и просто да звучи, съществуването на някакъв физически знак на това за какво сте почнали и за какво вършиме това, което вършиме, може да ви помогне да извършите крачка обратно, с цел да придобиете вероятност.

Може да става дума за пощенска картичка, фотография на някого, който ви въодушевява, или първата премия, която сте спечелили. Наличието на някакъв знак  на бюрото може да послужи като светлина даже в най-забързаните дни.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР