Основната сесия Оръжейното използване на историята и социалните медии ще

...
Основната сесия Оръжейното използване на историята и социалните медии ще
Коментари Харесай

Институтът за глобални анализи обединява централните и източноевропейските сили срещу Русия и Китай

Основната сесия " Оръжейното потребление на историята и обществените медии " ще бъде водена от Джейсън Щайнхауер, създател на бестселъри, обществен историк, създател на History Communication Institute, световен помощник в The Wilson Center във Вашингтон, и от Николай Клименюк, публицист на свободна процедура.

Третият панел е озаглавен " Разнообразни гледни точки? Централна Европа дава отговор на властническото предизвикателство ". В него вземат участие Лиляна Смиех, вицепрезидент на Варшавския институт, Павел Хавличек, помощник по централноевропейската политика на сигурност към " Конрад Аденауер ", Рудолф Беркес, политически анализатор от Унгария и Барбара Бачова, анализатор от Института за световни разбори.

" Мрежово съдействие, трите морета и пътят напред за Централна и Източна Европа в битката сред демокрацията и автокрацията " е името на четвъртия панел, в който ще бъде извършена кръгова полемика. Участници са Едуард П. Джоузеф, учител и старши помощник в Института за външна политика " ДЖонс Хопкинс ", Матей Шималчик, изпълнителен шеф на Централноевропейския институт за азиатски проучвания, Натали Фогел, старши помощник по Програма за наблюдаване на Кремъл на Център за европейски полезности за политика на сигурност в Прага, доктор Алисия Бачулска, политически помощник в Европейския съвет за външни връзки и Катарина Клингова, старши теоретичен помощник в Центъра за народна власт и резистентност GLOBSEC.

Модератор на полемиките ще бъде доктор Румена Филипова от Института за световни разбори.

За регистрация попълнете формуляра
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР