Основната рамка е дали да изпратим каски и бронежилетки в

...
Основната рамка е дали да изпратим каски и бронежилетки в
Коментари Харесай

Балабанов: Не виждаме сигнал от Република Северна Македония по посока бъдещи преговори

Основната рамка е дали да изпратим каски и бронежилетки в Украйна. Това е позицията на Министерски съвет. Парлемнтът би трябвало да им даде мандат, с цел да изпълнят тези задания. Тук би трябвало да имаме единна позиция. Това съобщи депутатът от " " Станислав Балабанов.

Той добави, че предстоят диспути по тематиката, с цел да се вземе решение.

Балабанов означи, че всички институции би трябвало да бъдат обединени и да се поддържа в конкретика такова предложение. 

От Министерски съвет споделиха какво ще изпращаме. Вече Българска социалистическа партия по какъв начин ще гласоподава това е тяхно право. Има Такъв Народ е склонна да поддържа общата позиция на България, дано да я почистим. Ние в обстановка на война, Бълграия би трябвало да има позиция. А не да стоим неразбрани. Всичко по реда си, сподели още той.  

Балабанов разяснява и тематиката с Република Северна Македония. 

Това е ревностна тематика за цялото българско общество. Не видяхме сигнал от Република Северна Македония по посока бъдещи договаряния. Не виждаме позиции на Северна Македония. Не изпращат сигнали. Умишлено всяват ужас в тези бъдещи диалози. Техният проблем, че Иван Михайлов е българин. Ще отстояваме националния ни интерес безапелационно, който си мисли, че ще го продава се е объркал, добави още депутатът от Има Такъв Народ. 

Балабанов означи, че тематиката със Северна Македония е заложена в съдружното съглашение. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР