Основната атака в момента, без името да се споменава, е

...
Основната атака в момента, без името да се споменава, е
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Атаката е към Асен Василев. Има нарочени за смяна 6-7 министри

Основната офанзива сега, без името да се загатва, е към Асен Василев и по тази причина тя е толкоз шумна.
Това мнение изрази в изявление за БНР политологът Татяна Буруджиева. Според нея се развива " много нагорещен скандал ".
 
Тя предвижда, че още след локалните избори или преди ротацията ГЕРБ ще изиска промяна на министри в кабинета.
Нарочени са най-малко 6-7 министри, счита Буруджиева. По думите й след изборите ще забележим кои тъкмо министри ще бъдат атакувани.
" ГЕРБ и Движение за права и свободи вършат ясна поръчка за това кои ще се сменят преди ротацията, с цел да може да се реализира ротацията. "

След изборите следва и приемането на бюджет, а актуалният бе признат след кавги и истерични съвещания, подсети политологът.
 
Буруджиева не изключва вид идващото държавно управление да бъде формирано от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Демократична България, които " прекомерно дълго време мълчат ".
" За тях е доста значимо да излязат от тази коалиция, която имат и която не работи по никакъв начин добре. На локалните избори Политическа партия ще имат прекомерно малко общински съветници. "

Чуват се поръчки, че властта не е дейно разпределена сред сътрудниците и държавното управление не работи добре, добави Татяна Буруджиева.
" Движение за права и свободи се стреми към връщане към своята роля на балансьор. Това е тяхната съществена цел. Те нямат проблем с наличието във властта. Където и да погледнете, те си имат фрагменти, които си развиват. "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР