Основателят на руската частна военна армия Евгений Пригожин - осъществил

...
Основателят на руската частна военна армия Евгений Пригожин - осъществил
Коментари Харесай

Пригожин регистрира в Беларус компания за ... недвижими имоти

Основателят на съветската частна военна войска Евгений Пригожин - осъществил несполучлив еднодневен опит за бунт преди месец - записва в Беларус компанията Concord Management and Consulting. Информацията за посоченото е налична в Единния държавен указател на юридическите лица и самостоятелните бизнесмени на Министерството на правораздаването на страната, заяви организация Reform.by.

Направлението на активност, което е записано при регистрацията, е " ръководство на недвижими парцели ". По-конкретно, компанията е записана в Могилевска област, селски съвет Протасевичи, село Цел — на 20 км от град Осиповичи.

В това село в действителност е ситуиран боен полеви лагер, предопределен за настаняване на преместилите се в републиката бойци на " Вагнер ", отбелязва беларуската организация.

При вписването в регистъра, както написа Reform.by, оповестеният уставен капитал на компанията е 200 беларуски рубли (около $80). Освен това, едноличен притежател на беларуската компания е съветската Concord Management and Consulting, благосъстоятелност на Пригожин. А предметът на активност на съветската компания е ресторантьорство и доставки на храна.
 Щетите, които Пригожин нанесе на съветската стопанска система
Щетите, които Пригожин нанесе на съветската стопанска система

Отражението на " метежа " на частната войска " Вагнер "
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР