Основателят на контратерористичното звено към турската Национална разузнавателна агенция (МИТ)

...
Основателят на контратерористичното звено към турската Национална разузнавателна агенция (МИТ)
Коментари Харесай

Турски шпионин предупредил ЦРУ за 11 септември

Основателят на контратерористичното звено към турската Национална разследваща организация (МИТ) твърди, че е предизвестил Централно разузнавателно управление на САЩ за допустима терористична офанзива 40 дни преди атентатите на 11 септември 2001 година, съобщи „ Дейли Сабах “.

Мехмет Еймюр разкрива в новата си книга, че е предизвестил разследващите служби на Съединените американски щати, че се готви терористичен удар. В изявление за организация DHA той разкри, че предизвестието му обаче не е довело до ответни ограничения. По това време турският топ разузнавач е бил в Щатите.

Поискал е среща с представител на Централно разузнавателно управление на САЩ, откакто негов осведомител (на име Мустафа) му споделил, че се готви огромен удар. „ Централно разузнавателно управление на САЩ обаче не сподели интерес “, добави Мехмет Еймюр. Той е направил предизвестието 40 дни преди кървавия 11 септември. Тогава, при координирани офанзиви в Съединени американски щати, бяха убити близо 3000 души, а доста други бяха ранени. Това е най-смъртоносният терористичен удар в американската история.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР