Основателят на антивирусната софтуерна компания McAfee, Джон Макафи, намерен мъртъв

...
Основателят на антивирусната софтуерна компания McAfee, Джон Макафи, намерен мъртъв
Коментари Харесай

Намереният мъртъв в испански затвор Джон Макафи е оставил съобщение в "Туитър"

Основателят на антивирусната софтуерна компания McAfee, Джон Макафи, открит мъртъв в испански затвор, е оставил в " Туитър " известие при положение на своята гибел.

В сряда испанският вестник „ Паис “, базирайки се на полицейски източници, заяви, че Макафи се е самоубил в пандиза на община Сант Естеве Сесровирес в Каталуния. Тялото е намерено в затворническа килия. Пристигналите на мястото лекари се пробвали да извършат реанимация, само че без триумф.

В известие, оповестено на 15 октомври 2020 година, Макафи отбелязва, че няма да се самоубие. Той декларира, че е удовлетворен от всичко и има другари. Макфи отбелязва още, че в случай че ориста на американския финансист Джефри Епщайн, който умря в американски затвор, го сполети, това няма да е " по негова виновност ".

Макафи беше арестуван в Испания по искане на Съединени американски щати предходната година, след което съдът утвърди екстрадицията му. Според американските управляващи предприемачът е укривал налози, като е изпращал приходите си по сметките на подставени лица. Той е държан в пандиза в Барселона.
В средата на юни Макафи даде показания в испанския Национален съд, в които отхвърли всички обвинявания против него в Съединените щати, потвърждавайки, че имат " политически темперамент ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР