Основателят на Amazon Джеф Безос и партньорката му Лорън Санчес

...
Основателят на Amazon Джеф Безос и партньорката му Лорън Санчес
Коментари Харесай

Джеф Безос и Лорън Санчес са сгодени

Основателят на Amazon Джеф Безос и партньорката му Лорън Санчес са сгодени, оповестява непосредствен до двойката източник пред CNN .

Веднага не бяха предоставени спомагателни детайлности за предлагането или идните сватбени проекти.

Безос и Санчес, някогашна телевизионна журналистка, а в този момент човеколюбец, за първи път оповестиха обществено връзката си през 2019 година Откакто Безос и Санчес започнаха да се срещат, те пазят детайлностите за взаимния си живот най-вече в загадка, отвън това, че се снимат на разнообразни събития.

През 2022 година двойката беседва със CNN в дома си във Вашингтон за първото си взаимно изявление, в което приказва за филантропската си активност в посока стратегическо разпределяне на голямото благосъстояние на Безос за разнообразни дела.

Когато става въпрос за благотворителните им старания, Санчес споделя пред CNN, че те са " в действителност страхотни съотборници ", като прибавя със смях, че могат да бъдат и " малко скучни ".

Безос продължи да разказва журналистката, носителка на премия " Еми ", като " най-щедрия, най-сърдечния човек, който в миналото бихте срещнали ", и сподели, че тя е " ентусиазъм ".

Милиардерът е и създател на галактическата компания Blue Origin и през 2021 година е бил на борда на ракетата New Shepard на Blue Origin, която е летяла до космоса и назад.

Санчес, която е и някогашен водач на хеликоптер, съобщи пред CNN, че тя също възнамерява да се насочи към космоса през идващите години, като сподели, че към нея ще се причисли " огромна група дами ".

Преди това Безос беше женен за Макензи Скот в продължение на 25 години, с която има четири деца. Санчес има три деца от предходни връзки и беше омъжена за холивудския сътрудник Патрик Уайтсел в продължение на 13 години, преди да завърши развода си през 2019 година

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР