Осигуряване на по-добри шансове за кариерно развитие и реализация на

...
Осигуряване на по-добри шансове за кариерно развитие и реализация на
Коментари Харесай

Община Елин Пелин и УНСС подписаха меморандум за сътрудничество

Осигуряване на по-добри шансове за кариерно развиване и реализация на студенти от УНСС посредством визити на място, срещи с практици, организация на образователни и преддипломни стажове и практики, трудови тържища и други планува меморандумът за съдействие, подписан от ректора проф. доктор Димитър Димитров и доцент доктор инж. Ивайло Симеонов, кмет на община Елин Пелин.

Двете страни ще си партнират и в подкрепяне на качеството на образованието на студенти и докторанти в нашия университет посредством образуване на обществени лекции и полемики и други начинания от съвместен интерес; реализиране на изследвания и научни проучвания в региона на обществената администрация, локалното самоуправление и други в поддръжка на положителното обществено управление; осъществяване на взаимни научни прояви, образования, състезания и други
УНСС и община Елин Пелин ще си сътрудничат и при взаимно кандидатстване по проекти/програми, образуване на обществени събития за показване на положителни практики по обществено ръководство и образование, продан на информация и др
.
В меморандума е планувана опция в партньорството сред УНСС и община Елин Пелин да бъдат въвличани и други организации, когато събитията го изискват (при единодушие на двете страни).
Представител и реализатор по меморандума от страна на УНСС е катедра „ Национална и районна сигурност “, представлявана от доцент доктор Нончо Димитров, а от страна на общината – Райничка Николова, зам.-кмет по образованието, филантропичните и обществените действия. На подписването на меморандума участваха членовете на Ректорския съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР