Още в ранните часове тази сутрин бе извършена акция на

...
Още в ранните часове тази сутрин бе извършена акция на
Коментари Харесай

МВР с акция в Нова Загора заради купуване на гласове

Още в ранните часове тази заран бе осъществена акция на Министерство на вътрешните работи в Нова Загора . Това се наложи поради инспекция на  сигнал за пазаруване на гласове.
 акция ОД Министерство на вътрешните работи Сливен
Операцията се организира в новозагорския квартал „ Шести ” и 2 села в общината от чиновници на Икономическа полиция и криминалисти на сектор „ Кв. Шести ” към РУ-Нова Загора, със съдействието на  сектор „ Специални тактически дейности ” към ОДМВР-Сливен. 

Участват екипи на ОДМВР-Сливен, районните ръководства в двата общински града, браншове " Противодействие на икономическата престъпност " и " Специални тактически дейности ".

Проверени са 4 хранителни магазина, където има директна взаимозависимост на хората, взели артикули на вересия и тази  взаимозависимост може да бъде употребена за управление на  вота . От обектите са конфискувани тетрадки със записани имена, като лицата в тях ще бъдат разпитани и ще се открива дали конфискуваните материали имат  отношение към изборите, оповестяват от ОД МВР-Сливен.
 
 акция ОД Министерство на вътрешните работи Сливен

В хода на интервенцията е конфискувано нелегално притежавано и муниции . Разкрито е закононарушение – кражба на пари и движимости от МПС, за което е арестуван престъпно проявен мъж от Нова Загора.

Проверяват се обекти със случаи на противозаконна лихварска активност , инспектират се търговски обекти , заложни къщи и къщи за бързи заеми .

На 27 октомври полицейски екипи бяха в ромския квартал на Сливен - " Надежда ", както и в селата Селиминово и Тополчане , които съгласно разбор на регионалната дирекция, са избрани като рискови. Резултатът от акцията тогава бе сформиране на 30 предупредителни протокола за платен избор , както и разкриването на голям брой закононарушения, най-вече обири.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР