Още в началото на сезона от курорта обявиха, че до

...
Още в началото на сезона от курорта обявиха, че до
Коментари Харесай

По-ниски цени и всеки ден нощно каране в Мальовица до края на празниците

Още при започване на сезона от курорта оповестиха, че до 3 януари ски пистите ще работят всеки ден от 18:30 до 21:30 за нощно каране.

На Коледа пристигна и още една вест за гостите на Мальовица. В интервала 26 декември до 3 януари са в действие още на дневни въжен превоз карти, като и за нощно каране. Дневната карта е на цена от скромните 28 лв., а нощното каране е единствено 10 лв. за възрастни, 5 лв. за деца от 7 до 12 години и 8 лв. за лица от 13 до 22 години. Деца до 7 години карат ски в курортен комплекс изцяло гратис, както и се настаняват.

„ Всекидневните нощни спускания и ниските до края на празниците са нашият подарък за всички посетители на курорта! Надяваме се феновете на зимните спортове да ни споделят усещанията си. “ сподели Янко Аврамов от курорта Мальовица.

Най-голямото изобретение през този зимен сезон в е инсталирано5о осветяване по пистите Ръждавица, Улея и Стената, както и по трасето на Голямата паничка и Котвата, което разрешава по-безопасни спускания под звездите. Монтирана е и нова гумена лента, която транспортира скиорите от пистите до едноименния хотел Мальовица. Създаден е и нов образователен плац, както и обособена зона за шейни за децата.

От курорта предлагат на запалените скиори и сноубордисти да закупят сезонна въжен превоз карта на цена от 720 лв., тъй като са най-изгодни.

Мальовица предлага едни от най-хубавите условия за зимни спортове, както и преференциални ски карти спрямо огромните курорти. За съпоставяне еднодневна ски карта в Боровец коства 75 лв., а на след 4 януари ще е 40 лв..

„ Очакваме Ви горе за нови зимни завършения! “ сподели Янко Аврамов.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР