Още в кулинарното предаване MasterChef стана ясно, че Виктория Капитонова

...
Още в кулинарното предаване MasterChef стана ясно, че Виктория Капитонова
Коментари Харесай

Капитонова се подигра с феновете: Мъжете не били достойни за нея

Още в кулинарното предаване MasterChef стана ясно, че Виктория Капитонова не си поплюва и е много рисков състезател. Е, там не стигна до финала със своите готварски умения, само че в „ Ергенът “ несъмнено женската ѝ ловкост ѝ оказа помощ да завоюва формата. Тя и Виктор Стоянов не откриха общ път, по който да поемат дружно, само че по този начин или другояче рускинята беше избрала да взе участие основно поради славата и множеството почитатели в обществените мрежи.

Виж още: Карен да му мисли: Златка Райкова най-сетне призна, че е нимфоманка

В надпреварата за сърцето на Виктор ясно сподели, че е меркантилна и желае всичко от мъжа до себе си – от букети до скъпи жилища, коли и часовници. Колкото и да е необичайно за всички, тя въобще не се притесняваше да открива тази своя същина.

Виж още: Тяло за грях: Алекса сподели секси извивки, татуира врата си

Сигурни сме, че дневно стотици мъже я заливат със известия, само че с цел да ѝ притегли интереса, несъмнено индивидът би трябвало да си заслужава – което значи да наподобява добре и да има положително финансово положение.

Виж още: Когато FaceApp реши, че си мъж: Зверска излагация на Пиленцето от Монако, Instagram ѝ се смее

Е, Капитонова обаче реши да се изгаври с мъжете, които са ѝ „ под равнището “ съгласно нея. В стори тя показа известие от неин почитател, само че по-късно пусна негова фотография, с която ясно му се подиграва на външния тип. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР