Още през 2019 Драганов си признава по bTV, че много

...
Още през 2019 Драганов си признава по bTV, че много
Коментари Харесай

Още преди 4 години: Драганов показвал ревност и чувство за собственост към Андреа, взима й телефона

Още през 2019 Драганов си признава по bTV, че доста ревнува Андреа и ѝ взима телефона.
В „ Търси се “ по БТВ някогашната госпожа Драганова споделя, че мъжът ѝ е станал „ доста ревностен в последните години “, а той с горделивост удостоверява и признава, че показвал ревността си със кавги, тъй като това било възприятие за благосъстоятелност и обич. „ Веднъж един доста прочут публицист ѝ писа какъв брой е красива и така нататък Аз му отговорих „ мъжът й е “ и му изпратих междинен пръст “, разгласи самодоволно той. Интервюто е налично и в този момент в Youtube, написа HotNews.bg.
Андреа изяснява, че „ Васко “ не бил по този начин ревностен първоначално. Той пък добавя, че станал подобен, когато са навлезли прекомерно доста новите технологии и „ всевъзможни мъже “ са почнали да смъкват жена му по интернет. В началото в действителност тя била ревностната, тъй като била 20-годишно наивно момиче с бебе, а таткото бил безгрижник на 30, който обича купоните. После обаче нещата се обръщат и очевидно ескалират грозно.
Интересните изявленията на Драганов със задна дата не стопират с признанията му за прояви на ревнивост. През 2012 година през „ 168 часа “ артистът самичък се хвали с крими минало, обяснявайки че е бил мутра на Поли Пантев. „ През 90-те бях защита в дискотеката “Алкатраз ” на Поли Пантев. Той беше доста нечовечен човек. Ставал съм очевидец по какъв начин тероризира и изтезава хората. Поли Пантев беше висок към 160 см и постоянно заобиколен от големи хора. Аз го пазех, като идваше в дискотеката. Винаги го заграждахме на неговата маса. Задължително предписание беше, когато излезе от колата, пред всяка гума да има защита “, споделя Васил Драганов.
„ Бил съм поставян и в двете обстановки на багра, т.е. бил съм и са ме били. Веднъж един човек имаше да връща пари и аз дружно с още петима охранители бяхме изпратени да му напомним. Тогава се наложи да пребием цялото му семейство. Никога няма да не помни по какъв начин излезе бременната му жена пред вратата. Погледнах я, обърнах се и си потеглих “, твърди още той преди 11 години.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР