Още преди обяд над западните райони, по-късно през деня и

...
Още преди обяд над западните райони, по-късно през деня и
Коментари Харесай

Код жълто за проливни валежи днес

Още преди обяд над западните региони, по-късно денем и през нощта и в Централна България ще се развива мощна купесто-дъждовна облачност.

Ще има превалявания, локално интензивни, с гръмотевични стихии и условия за градушки. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, ще бъде слаб до сдържан, с него ще прониква по-хладен въздух и температурите в Западна България ще стартират да се намаляват. На изток ще остане най-вече слънчево и горещо, със слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 31° и 36°, в София - към 28°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 26° и 28°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините преди обяд в Западна България, а по-късно денем и в централните региони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевични стихии. Има условия за градушки. В планините в Източна България ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 17°.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР