Още преди две години, когато разбрахме, че Уил Смит и

...
Още преди две години, когато разбрахме, че Уил Смит и
Коментари Харесай

Уил Смит ще измине трудния път към еманципацията

Още преди две години, когато разбрахме, че Уил Смит и Антоан Фукуа ще снимат Emancipation, знаехме, че това ще бъде от филмите, които сигурно ще гледаме, когато бъде пуснат в Apple TV+.
 Emancipation, Уил Смит, Антоан Фукуа и тийзър на кино лентата на Apple TV+
Уил Смит се завръща... като плебей

Тийзър на дълго чакания Emancipation

А тийзърът, който бе пуснат доскоро повече от месец напълно ни убеди, че Смит и Фукуа са забъркали страхотна драма. И тъй като премиерата наближава от стрийминг платформата взеха решение, че е време да ни потопят малко по-солидно в атмосферата на кино лентата.

Важно е да стартираме с пояснението, че Emancipation е основан същинска история, а действието се развива по времето на Гражданската война в Съединени американски щати. Точно когато Линкълн прокарва Прокламацията за равноправност, с която поставя завършек на робството на афроамериканците. 

Трейлърът ни демонстрира някои трагични подиуми, от които виждаме част от робството в цялостния му " искра ". Питър (Смит) и неговото семейство като доста други са пострадали от издевателствата на господарите си.

Но той е чул за еманципацията и настъпващата армия на Линкълн и е подготвен на всичко, с цел да доближи до по този начин мечтаната независимост. Дори това да значи, че би трябвало да прекоси тресавище, което крие доста рискове. Като алигатори да вземем за пример.

Но по петите на Питър не са единствено алигаторите, а и робовладелците, от които е избягал. В последна сметка, съумява да доближи до заветната цел и се връща, с цел да освободи и фамилията си. Големият въпрос обаче е дали към момента има кой да освобождава.

Emancipation е в Apple TV+ от 9 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР