Още преди дни от jenata.blitz.bg ви показаха горещи снимки на

...
Още преди дни от jenata.blitz.bg ви показаха горещи снимки на
Коментари Харесай

Полуголата Ким Кардашиян и мъжът й превъртяха Instagram с тази СНИМКА

Още преди дни от jenata.blitz.bg ви демонстрираха горещи фотоси на риалити звездата Ким Кардашиян по бански, с което тя нагорещи обществените мрежи до алено. Това обаче не е всичко. Сега Ким събра над 4,5 милиона лайка със секси фотография от плажа. Не нея тя е седнала в скута на брачна половинка си Кание Уест, облечена в черни бикини, подчертаващи нереално обилните й форми.

Певецът, който е нахлузил дизайнерски джапанки, гледа многозначително към обектива. Текстът към фотографията на пръв взор наподобява напълно безопасен, само че може и да се пояснява като знак, че Кание още веднъж не е в положително психологично здраве: " По време на почивка той обича единствено да спи, само че го изкарах на открито за 5 минути, с цел да се снима ".
Друга лятна фотография на Ким също събра над 4 милиона лайкове. На нея брюнетката театралничи със сестрите си Клоуи, Кортни, Кайли и Кендъл. Всички са облечени в долни дрехи на " Келвин Клайн ", а текстът към фрагмента гласи: " Семейството над всичко! "


Междувременно се появиха клюки, че Ким и Кание чакат четвърто дете. Тя изясни, че почитателите й ще схванат истината в 16-ия сезон на фамилното й риалити шоу, който се снима сега, написа Канал 3.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР